Amazon Chime - serviciu de comunicații omnichannel

Date: 13-04-2020

Lucrul de la distanță cu echipe virtuale a devenit un lucru obișnuit în mediul de afaceri de astăzi și acest lucru vine la pachet cu anumite provocări specifice pentru manageri. Contextul actual a pus multă presiune operațională în mediul de business și mulți profesioniști trebuie să-și adapteze rapid mijloacele de comunicare și coordonare a echipelor la distanță.

 

Vestea bună este că există instrumente de colaborare și o gamă largă de tehnologii care vă ajută să comunicați și să dezvoltați relații de lucru line, fără sincope, respect și încredere reciprocă.

 

Amazon Chime - conferințe video care creează sentimentul de comunitate

 

Pentru ședințele interne, cu echipa, dar și pentru cele cu partenerii de afaceri, conferințele video oferă mai mult decât doar o convorbire telefonică. Ne putem vedea unii pe ceilalți, putem sesiza mai ușor dispoziția interlocutorilor din gestică, mimică și intonație. O conversație în care ne putem privi în ochi interlocutorul, chiar și online, face ca schimbul de idei să fie mai animat și rezultatele mai ușor de anticipat.

 

În calitate de partener de tehnologie AWS (Amazon Web Services), BITSoftware împreună cu Sinoptix propune partenerilor săi un serviciu de comunicații pentru conferințe, întâlniri la distanță, chat și apeluri de afaceri, care să vă ajute să vă mutați business-ul în online.

 

Amazon Chime este o soluție care respectă toate standardele de securitate pentru întâlniri online, multi-chat, conferințe, potrivită pentru companii, instituții de învățământ și pentru centre medicale.

 

Amazon Chime face ca întâlnirile online să fie mai eficiente, mai prietenoase și mai ușor de desfășurat.

 

Screenshot 2020-04-07 at 13.14.57

Amazon Chime este bazat pe bune practici care au rolul de a face experiența utilizatorului cât mai plăcută: 

 

  • Se folosește o singură aplicație pentru toate tipurile de comunicare
  • Nu este necesară instalarea unei aplicații sau crearea unui cont
  • Participanții se pot conecta de pe orice dispozitiv
  • Orice ședință în desfășurare este ușor de accesat
  • Conferințele sunt ușor de gestionat și se înregistrează automat
  • Utilizatorii au posibilitate de a crea mai multe camere de discuții și pot transfera documente chiar și în timpul ședințelor
  • Sistem de plată bazat pe utilizare, Pay per Use
  • Scalabil în funcție de nevoile afacerii

 

Până în 30 iunie 2020 toți clienții noi pot beneficia de oportunitatea de a utiliza în mod gratuit toate funcțiile Amazon Chime PRO pentru întâlniri online și conferințe video. Dacă doriți o prezentare mai detaliată, specialiștii noștri vă stau la dispoziție. Vom folosi chiar Amazon Chime pentru întâlnirea noastră, ca să îl puteți vedea la lucru! 

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...