Amazon Chime pentru comunicare eficientă și productivă

Date: 30-04-2020
Author: Alina Răfoi

Screenshot 2020-04-30 at 13.48.57

Instrumentele de comunicare online nu mai sunt opționale, ci sunt o necesitate. Comunicarea eficientă este foarte importantă. Fie că vorbim despre ședințele zilnice cu membrii echipelor, fie că vorbim despre întâlnirile de business. Cu toată lumea care lucrează de acasă, în special în perioade de criză, riscul unei colaborări slabe este ridicat. 

 

Din fericire, există Amazon Chime, care simplifică comunicarea de la distanță.

 

 

Amazon Chime pentru întâlniri de afaceri

 

De ce folosim noi la BITSoftware Amazon Chime pentru întâlnirile de business? Pentru ca are o serie de feature-uri foarte utile, care o diferențiază de alte soluții de pe piață. 

 

  • Aplicație unică: puteți plasa și primi apeluri telefonice și trimite și primi mesaje text direct din aplicația Amazon Chime.
  • Primiți apeluri telefonice: primiți notificări când sunteți apelat, indiferent dacă folosiți aplicația desktop, web sau mobilă.
  • Mesagerie vocală: când nu puteți răspunde la un apel primit, mesageria vocală Chime va prelua mesajele, care sunt salvate și pot fi accesate direct în aplicația Chime.
  • Plasați apeluri telefonice: efectuați apeluri în peste 100 de țări din întreaga lume, fie prin tastarea numărului, fie din istoricul apelurilor sau din lista dumnevoastră de contacte.
  • Comutare între dispozitive: din aplicația Chime, puteți comuta apeluri între dispozitive mobile și desktop fără a vă întrerupe conversația.
  • Istoricul apelurilor: puteți vedea o listă a apelurilor pe care le-ați plasat, răspuns sau pierdut. Cu câteva clicuri puteți reapela, răspunde cu un mesaj sau returna un apel pierdut.
  • Transformați apelurile în întâlniri: puteți adăuga participanți suplimentari la apelul dvs. telefonic 1:1 pentru a-l transforma într-o întâlnire, indiferent dacă participanții folosesc aplicația Chime sau telefonul.
  • Mesagerie text: Trimiteți și primiți mesaje text și imagine cu mai mult de 100 de țări. 

 

Amazon Chime pentru comunicarea cu colegii

 

La BITSoftware folosim Amazon Chime și pentru ședințele interne, traininguri sau webinarii. Ne bucurăm să ne vedem colegii, și în același timp, să avem întâlniri productive și eficiente și să ne organizăm mai bine, chiar și de la distanță. 

 

  • Chat: puteți utiliza Amazon Chime pentru a discuta cu colegii direct, într-un grup sau într-o cameră de chat. Puteți partaja fișiere atașate de până la 50 MB, căutați contacte, conversații și camere de chat și aveți acces la conversațiile la care participați pe toate dispozitivele.
  • Camere de chat: camerele de chat pot fi create pentru a permite mai multor utilizatori să colaboreze la proiecte, să partajeze fișiere cu colegii și să utilizeze @mentions pentru a direcționa mesaje către anumiți participanți. Nu există nicio limită la numărul de utilizatori care pot fi invitați într-o cameră de chat și utilizatorii individuali pot participa la mai multe camere de chat.
  • Apeluri vocale și video 1: 1: puteți efectua apeluri vocale instantanee de la persoană la persoană. Aveți acces la istoricul apelurilor, unde sunt listate apelurile primite, efectuate și ratate, ceea ce face ușor să returnați un apel, să trimiteți un mesaj sau să adăugați un nou contact.
  • Indicatoare de stare: Amazon Chime folosește indicatoare de stare, unde verde înseamnă că sunteți disponibil, iar roșu înseamnă că sunteți ocupat. De asemenea, puteți seta manual starea dumneavoastră pentru a indica faptul că nu sunteți disponibil sau pentru a vă ascunde starea.
  • Start Meetings from Slack: Aplicația Amazon Chime Meetings pentru Slack permite utilizatorilor Slack să lanseze și să intre în ședințe direct din spațiul de lucru Slack.
  • Chatbots: Se pot seta roboți de chat pentru a oferi acces la aplicații și informații și pentru a automatiza anumite sarcini.


Până în 30 iunie 2020 toți clienții noi pot beneficia de oportunitatea de a utiliza în mod gratuit toate funcțiile Amazon Chime PRO pentru întâlniri online și conferințe video. Dacă doriți o prezentare mai detaliată, specialiștii noștri vă stau la dispoziție. Vom folosi chiar Amazon Chime pentru întâlnirea noastră, ca să îl puteți vedea la lucru!

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...