Amazon Connect, contact center în cloud, transformă modul în care relaționați cu clienții

Date: 29-04-2020

Serviciul Clienți și canalele de comunicare digitale joacă un rol esențial în această perioadă cu restricții, în care activitatea se desfășoară în mare parte de la distanță. Este posibil ca acum consumatorii să fie mai atenți cu privire la produsele și serviciile pe care le achiziționează și nu vor ezita să apeleze Serviciul Clienți pentru a pune întrebări despre procesul de achiziție, disponibilitatea produselor și serviciilor, detaliile de livrare sau pentru a solicita asistență.


Amazon Connect îmbunătățește eficiența operatorilor de call-center și reduce costurile.

 

Screenshot 2020-04-29 at 13.25.03

Mai aproape de clienți

 

În timp ce solicitările clienților vor continua să fie făcute prin telefon, email, chat sau prin alte canale digitale, din confortul caselor lor, și operatorii echipei de suport de la celălalt capăt trebuie să fie capabili să-și desfășoare activitatea de acasă, la fel de bine cum o făceau de la birou. Flexibilitatea de a putea lucra de oriunde este foarte importantă în această perioadă (și va continua să fie așa și de acum înainte).

 

Implementare rapidă 

 

Amazon Connect permite organizațiilor să aibă un centru de contact complet operațional, care poate fi accesat de oriunde. Agenții de vânzări, personalul de suport și asistență, managerii și administratorii pot lucra de acasă. Agenții pot primi apeluri și pot efectua apeluri sau interacțiuni de chat. Puteți monitoriza agenții în timp real, ca și cum v-ați afla în același birou. De asemenea, puteți vizualiza tablouri de bord, genera rapoarte, monitoriza nivelurile serviciilor, puteți asculta înregistrările apelurilor efectuate și urmări performanța centrului de contact. Da, toate acestea de acasă! Tot ceea ce este necesar este o instanță Amazon Connect, un laptop și o conexiune la internet! 

 

Integrare cu sisteme CRM prin API

 

Prin integrarea cu sistemul CRM pe care îl utilizați, agenții pot vedea datele importante de care au nevoie în timp ce interacționează cu clienții, toate într-o singură interfață utilizator. Integrarea cu o soluție CRM oferă posibilitatea operatorii să creeze experiențe personalizate și dinamice cu clienții, folosind informații din istoricul lor, precum achizițiile anterioare, istoricul contactelor sau orice altă informație care poate fi utilizată pentru a anticipa nevoile clienților și pentru a răspunde la întrebări chiar înainte ca acestea să fie puse.

 

 

Îmbunătățire a eficienței agenților

 

Ca soluție de centru de contact omnichannel în cloud, Amazon Connect permite agenților să lucreze de acasă fără să necesite nicio configurație suplimentară. Agenții se pot conecta din orice locație, atât timp cât au o conexiune la internet. Pentru că modul în care sistemul de call center funcționează este foarte ușor de înțeles, agenții pot deveni operaționali foarte rapid, fără să fie nevoie să investiți timp și bani în activități de training. În plus, acest mod de lucru le va da acestora libertatea de a-și desfășura activitatea și să fie productivi din confortul casei lor. Un mare avantaj pentru toate părțile implicate!

 

Bugetare rapidă și predictibilă

 

Amazon Connect utilizează un modelul pay-per-use, eliminând în mod eficient cheltuielile de mentenanță și licențiere. Puteți efectua oricând o extindere fără a fi necesara vreo investiție în echipamente hardware. Amazon Connect permite o bugetare predictibilă și mai rapidă, menținând cheltuielile în linie cu nevoile comerciale.

 

Amazon Connect este ideal pentru organizațiile care sunt în căutarea unei soluții simple și care doresc să pună clientul în centrul activității lor. Contactați-ne acum ca să vedeți cât de simplu este să utilizați Amazon Connect! 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...