Gestionarea activității de service și  mentenanță cu soluțiile BITSoftware

Date: 14-10-2021
Author: Alina Răfoi

pexels-pixabay-257736

 

Companiile de mentenanță echipamente și service au nevoie să urmărească cu maximă precizie activitatea, pentru că se confruntă cu destul de multe provocări:

 

  • Monitorizarea deficitară a consumabilelor, a piesele de schimb și a echipamentelor utilizate în servisare
  • Lipsa vizibilității asupra timpului şi duratei mentenanţei şi a încărcării fiecărui reprezentant de service
  • Comunicarea greoaie cu echipele din teren 
  • Lipsa unei metode centralizate de comunicare a clienţilor cu reprezentanții companiei de service

​​

Prin achiziționarea și implementarea soluțiilor noastre, companiile de service și mentenanță primesc un plus de valoare, pentru că reușesc să reducă din procesele consumatoare de timp și resurse, să reducă costurile printr-o monitorizare mai eficientă a activității și să crească în același timp și satisfacția clienților. 

 

Clienții noștri din zona de servicii de mentenanță utilizează SocrateCRM pentru a controla, organiza și optimiza toate solicitările venite din partea clienților. Unul din marile avantaje ale lucrului cu o astfel de aplicație este acela ca gestionează, la nivel de client, într-un timp prestabilit și cu atenționări dacă acesta este depășit, toate intervențiile de la introducerea sesizărilor, alocarea tichetelor, descriere defectelor semnalate, monitorizarea intervenției și până la închiderea incidentului și notificarea clientului. De asemenea, se pot gestiona toate echipamentele aflate în mentenanță (furnizor, brand, caracteristici tehnice, garanții), precum și al echipamentelor aflate în garanție. 

 

Pentru activitatea din teren a reprezentanților de service, am dezvoltat SocrateService, aplicație mobilă care gestionează eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea serviciilor. Cu SocrateService reprezentanții service reușesc să planifice sesizările și sarcinile, să introducă acțiunile de intervenție, consumabilele și piesele de schimb cu ușurință, pot să genereze devizul, la locul intervenției, de pe orice dispozitiv mobil: telefon sau tabletă, indiferent de sistemul de operare. 

 

Cu soluțiile BITSoftware dedicate serviciilor vă ajutăm să: 

  • Îmbunătățiți în permanență calitatea serviciilor
  • Răspundeți în cel mai scurt timp solicitărilor în conformitate cu cadrul contractual
  • Monitorizați efortul prestat în timp real
  • Facturați în mod automat serviciile prestate
  • Analizați activitatea, productivitatea și profitabilitatea prin tablouri de bord, rapoarte și notificări

 

În zilele care vor urma, vom publica un studiu de caz de la unul din clienții noștri, un important comerciant de aparate electrocasnice pe piața din România, de la care veți afla cum a reușit să obțină un grad mare de automatizare, să câștige timp și să își îmbunătățească activitatea. Stay tuned! 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...