[Testimonial] Nurvil utilizează de peste un an și jumătate soluția SBS eFactura de la BITSoftware

Date: 15-11-2023
Author: Alina Răfoi

Testimonial Nurvil blog

Nurvil, dealer Volkswagen, Audi și SEAT, cu showroom-uri în Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu, distribuitor autorizat DasWeltauto, este unul dintre clienții BITSoftware și utilizează soluția SocrateERP încă din 2007, iar de anul trecut utilizează serviciile SBS eFactura și SBS eSAFT.

“De-a lungul timpului, BITSoftware ne-a oferit întotdeauna o soluție la fiecare problemă cu care ne-am confruntat și ne-a oferit mereu suport pentru depunerea tuturor declarațiilor obligatorii la timp. Anul 2022 a fost unul plin de schimbări în sistemul fiscal, în special datorită introducerii obligativității depunerii raportului SAF-T și a facturii electronice (RO e-Factura). Serviciul SBS eSAFT ne-a ajutat mult cu depunerea declarației 406, iar de la SBS eFactura nu am fi avut ce să cerem mai mult, pentru că totul se face cu un singur click. Colaborarea cu echipa BITSoftware a fost întotdeauna ușoară, ne considerăm norocoși că avem alături de noi oameni care ne oferă suport în orice demers. Am avut mereu parte de sprijin, înțelegere și îndrumare de la consultantul nostru de implementare.” - Andreea ILIE - Director economic - NURVIL 

SBS eFactura, serviciu SaaS dezvoltat de BITSoftware nativ AWS Cloud pentru primirea și trimiterea facturilor către sistemul RO e-Factura în formatul standardizat cerut de ANAF și gestionarea mesajelor primite, în conformitate cu cerințele legislației. 

Am scris AICI de ce acum e momentul să faceți adaptarea la noile cerințe legislative legat de facturarea electronică, care devine obligatorie de la 1 ianuarie 2024 pentru toate firmele din România. 

Față de celelalte soluții de pe piață, SBS eFactura oferă:

  1. Pe lângă trimiterea facturilor emise și recepționarea facturilor primite, SBS eFactura asigură și arhivarea tuturor informațiilor transmise sau recepționate de la ANAF. 
  2. Transformarea și vizualizarea facturilor furnizor în format pdf, procesarea automată și înregistrarea în sistemul ERP în baza unui set de reguli de mapare complet configurabile. 

Serviciul SBS eFactura este oferit pe bază de abonament cu cost variabil în funcție de volumul de facturi necesar a fi transmis sau recepționat.

👉 Solicitați mai multe informații despre abonamentele disponibile

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...