PalletBiz alege Entersoft Business Suite pentru automatizarea proceselor de business

Date: 21-11-2023
Author: Alina Răfoi

PalletBiz Blog

PalletBiz este o rețea internațională de producție și comercializare de paleți, ambalaje din lemn și metal, care oferă și o gamă largă de servicii de la reparații și până la gestiunea flotei de paleți pentru clienții săi. 

De la un început modest pornit într-un garaj din Lituania în anul 1998, a ajuns în prezent cel mai important furnizor de paleți și alte ambalaje din lemn și metal pentru IKEA, Unilever, P&G, SAB Miller, Autoliv și alți clienți majori din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În anul 2004, la solicitarea IKEA, PalletBiz a deschis o unitate de producție și în România, continuând astfel dezvoltarea structurii sale în zona Europei de Est. 

După un proces intens de evaluare a soluțiilor software de business existente pe piață, compania PalletBiz a ales colaborarea cu echipa BITSoftware și implementarea soluției Entersoft Business Suite pentru automatizarea și fluidizarea proceselor de business, scopul fiind acela de a obține o mai bună gestionare a resurselor, o mai bună trasabilitate și operativitate crescută în sarcinile zilnice.

Având în vedere cerințele și obiectivele de business ale PalletBiz, BITSoftware a propus Entersoft Business Suite, o soluție software integrată și unitară, adaptată specificului de activitate, cu ajutorul căreia să se poată monitoriza fluxurile de business pornind de la procesul de achiziție, gestiunea contractelor, managementul financiar, producție, vânzare, service. 

“Ne-am propus ca prin parteneriatul cu echipa BITSoftware și cu ajutorul Entersoft Business Suite să obținem simplificarea procesului de achiziție, planificarea și monitorizarea în timp real a procesului de producție a paleților, o optimizare a costurilor de producție prin diminuarea pierderilor de materii prime, gestionarea stocurilor, precum și eficientizarea și diminuarea timpilor de producție și de livrare către clienții noștri” - Nicoleta Manole, Administrator PalletBiz România. 

Entersoft Business Suite va furniza managementului PalletBiz acces în timp real la orice informație de interes, datele fiind transmise rapid și prezentate într-un format ușor de interpretat. Automatizările vor avea ca rezultat creșterea productivității angajaților și eliminarea erorilor de operare, iar cu ajutorul rapoartelor detaliate din sistem, managementul va obține vizibilitate și control sporit asupra întregului business. 

Implementarea soluției Entersoft Business Suite este esențială atât pentru activitatea curentă, cât și pentru atingerea viitoarelor obiective de business și îndeplinirea planurilor viitoare de extindere. 

“Aveam nevoie de un partener de încredere, care să ne poată oferi soluții scalabile care să ne poată sprijini în demersul nostru de dezvoltare și știm că l-am găsit. Rolul echipei BITSoftware este unul foarte important și știm că avem alături un partener pe care ne putem baza” - Nicoleta Manole, Administrator PalletBiz România. 

Despre PalletBiz

PalletBiz este o rețea internațională de producție și comercializare de paleți, ambalaje din lemn și metal, care oferă și o gamă largă de servicii de la reparații și până la gestiunea flotei de paleți pentru clienții săi.

Despre BITSoftware

Cu 30 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluții ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, precum și BI și alte soluții pentru aproape toate verticalele.

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...