Descoperiți MedRep, soluția mobilă dedicată reprezentanților medicali

Date: 03-11-2023
Author: Alina Răfoi

Emtersoft Mobile MedRep blog (1)

Echipele de reprezentanți medicali vă pot depăși așteptările. Cu ajutorul aplicației specializate MedRep, reprezentantul medical lucrează mai eficient și-și optimizează timpu pentru raportare, planificare vizite, realizare chestionare și alte activități zilnice.

MedRep, soluția mobilă de ultimă generație pentru industria farmaceutică

Cu Entersoft Mobile® MedRep, reprezentanții medicali au acces prin intermediul dispozitivelor mobile (telefon, tabletă) la toate informațiile de care au nevoie (locuri vizitate, informații despre produsele pe care le promovează) pentru a-și gestiona și eficientiza activitatea, ca și cum ar fi la birou. Sistemul acceptă toate particularitățile acestei piețe pretențioase, fiind integrat cu Entersoft CRM® pentru a gestiona cantitatea mare de informații necesare, și pentru a descrie structura organizatorică a tuturor furnizorilor de servicii medicale și a cadrelor medicale monitorizate de reprezentanții medicali. 

Implementarea proceselor (CRM) este sinuoasă și susținută de ghiduri de acțiune și de implementare a activităților de promovare, chestionare, cu posibilitatea prelucrării datelor obținute și utilizării rezultatelor pentru luarea de decizii și pentru acțiuni ulterioare.

Cum poate un reprezentant medical să-și maximizeze eficiența cu ajutorul aplicației specializate MedRep?

Mobilitatea, funcțiile de căutare inteligentă, planificarea rapidă a întâlnirilor, organizarea de evenimente medicale, accesarea istoricului de vizite, sunt funcționalități devenite deja standard în etalonul sistemelor CRM specializate. Acestea simplifică fundamental activitatea unui reprezentant medical sau agent de vânzări. Companiile farmaceutice producătoare sau distribuitorii farma au nevoie de o soluţie eficientă operațional, dar în același timp ușor de adoptat de către echipă. Aceasta trebuie să fluidizeze relaţiile cu diverse categorii de client (medici, cabinete private, clinici, spitale sau alte instituții medicale) şi care să le asigure atât punerea rapidă pe piaţă a unor noi produse, cât şi respectarea reglementărilor legislative din domeniul medical și farmaceutic. 

Aplicația Entersoft Mobile® MedRep îmbină două componente: 

  • În front-end, o aplicație mobilă care oferă reprezentanților medicali toate informațiile de care au nevoie pe teren, de la planificarea vizitelor, acces în timp real la informații complete și istoric al tuturor vizitelor efectuate, chestionare pentru colectarea datelor relevante completarea deconturilor de cheltuieli și până la urmărirea obiectivelor cu ajutorul anumitor indicatori de evaluare.
  • În back-end, o soluție de ultimă generație care permite o planificare mai bună a tuturor activităților de sales și marketing, precum și acces la rapoarte bazate pe informații în timp real, care ajută la luarea celor mai bune decizii într-un timp cât mai scurt. 

Care sunt beneficiile utilizării aplicației Entersoft Mobile® MedRep?

  • Câștig de timp prin accesarea rapidă a tuturor informațiilor și resurselor direct în aplicația mobilă: listă clienți și locații de interes, calendar întâlniri, istoric medic, informații despre produse, etc.
  • Creşterea productivității prin mărirea numărului de vizite și întâlniri printr-o mai bună organizare a agendei.
  • Mobilitate extinsă, găsirea rapidă a informațiilor necesare și eliminarea sarcinilor birocratice și a informațiilor dublate.
  • Preluarea rapidă și ușoară a datelor direct de pe teren
  • Timp pentru manageri prin decizii de business bazate pe informaţii în timp real prezentate prin grafice, rapoarte şi liste. 

Solicitați o prezentare a soluției MedRep

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...