Colaborarea cu subcontractorii în domeniul construcțiilor. SocrateERP îmbunătățește managementul proiectelor.

Date: 09-06-2022
Author: Alina Răfoi

Monitorizarea serviciilor prestate blog

Prin subcontractare, compania de construcții externalizează anumite tipuri de lucrări către alte companii. Deși acest lucru vă permite să lucrați la mai multe etape ale dezvoltării unui proiect, poate deveni complicat atunci când se desfășoară mai multe în același timp. Poate să fie dificil să țineți evidența obligațiilor subcontractanților față de dumneavoastră. Citiți mai departe acest articol pentru a afla dacă o soluție software pentru companiile de construcții poate să vă ajute să mai reduceți presiunea asociată colaborării cu subcontractanții.

 

Monitorizarea activității subcontractanților

 

Proiectele alocate subcontractanților pot fi urmărite astfel încât să fie respectate toate condițiile agreate, mai ales cele legate de costuri și termene de predare.

 

SocrateERP vă permite derularea eficientă a lucrărilor de construcții, păstrând o evidență atât cantitativă, cât și valorică a tuturor materialelor și resurselor consumate pe faze, subfaze și activități. Pe măsura derulării lucrării, cantitățile consumate sunt evidențiate și se pot urmări costurile și profitabilitatea în timp real. 

 

Soluțiile software dezvoltate special pentru domeniul construcțiilor, așa cum este SocrateERP,  vă ajută să gestionați mai ușor toate proiectele, fie că lucrați cu propriile echipe sau cu subcontractori. Acest instrument (SocrateERP) pentru managementul sarcinilor subcontractanților vă furnizează dovezi clare cu privire la ce lucrări au fost efectuate de subcontractanți, când au fost efectuate și intervalul de timp necesar pentru acestea. 

 

Managementul subcontractanților tinde să fie o activitate preponderent “manuală”, însă această abordare lasă loc de neînțelegeri și erori de comunicare. Aceste metode pot, însă, crea probleme precum:

 

  • Întârzieri la predare 
  • Dispute între contractanți și subcontractanți 
  • Comunicare deficitară

 

SocrateERP pentru vizibilitate și control

 

Cel mai mare avantaj al soluției SocrateERP este faptul că puteți urmări informațiile de pe parcursul unui proiect de construcții mult mai ușor, obțineți vizibilitate completă și control imediat. 

 

Cu SocrateERP pentru construcții aveți acces la toate informațiile despre șantiere, inclusiv la cele pe care lucrați cu subcontractanți. SocrateERP vă permite să vă ocupați de toate aspectele relațiilor dvs. cu subcontractanții, puteți să alocați proiecte și sarcini, să urmăriți progresul proiectelor în timp real. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe deciziile importante, fără a pierde timpul cu probleme mici, dar esențiale.

 

SocrateERP furnizează o aplicație integrată firmelor care activează în domeniul construcțiilor și ajută la gestiunea eficientă a tuturor proceselor din companie: achiziții, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariaților, echipamentelor și utilajelor, maximizând profitul printr-o execuție eficientă a fiecărui proiect și prin posibilitatea gestionării mai multor proiecte cu resurse mai puține, prin integrarea și automatizarea proceselor cheie.

 

Digitalizarea colaborării cu subcontractanții aduce numeroase beneficii, îmbunătățind comunicarea, transparența, iar proiectele se desfășoară cu mai multă eficiență și asigură un nivel mai ridicat de productivitate. 

 

Mai multe despre soluția SocrateERP pentru construcții puteți citi aici, unde puteți, de asemenea, solicita o prezentare personalizată sau o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri.

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru construcții

 

 

Share

Arhivă

mai mult...