Finanţare europeană pentru digitalizarea IMM-urilor - Investiți în viitorul afacerii dumneavoastră!

Date: 30-06-2022
Author: Alina Răfoi

Finanțare blog

 

PNRR este programul de finanțare pe care îl aşteaptă toată lumea și despre care se vorbeşte de aproape doi ani. Autoritatea pentru digitalizarea României (ADR) anunță că  IMM-urile vor avea posibilitatea să semneze până la 5.400 de contracte de finanţare pentru transformarea digitală.

 

Prin componenta C9 din PNRR, Uniunea Europeană pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România (IMM cu până la 250 angajați) fonduri de 500 mil EUR ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității prin transformare digitală și tehnologică. Una dintre activitățile susținute de acest program este și achiziționarea și implementarea de soluții software de business.​​

 

Conform calendarului centralizator de apeluri de proiecte, datele estimate pentru apelul proiectelor sunt următoarele: 

  • dată estimată finalizare ghid și lansare in consultare publică: 30.07.2022
  • dată estimată lansare apel: 30.09.2022
  • dată estimată demarare semnare contracte: 31.03.2023

 

Acționați din timp! Dacă aveți nevoie de o soluție software de business (ERP, CRM, BI, WMS) și nu ați avut până acum bugetul necesar pentru implementarea ei, acum e momentul să o achiziționați. 

 

Vă ajutăm să creșteți șansele de a achiziționa soluțiile software de business de la BITSoftware și de a obține pentru acestea o finanțare nerambursabilă. 

 

Soluții software pentru un business eficient

 

Cu ajutorul soluțiilor informatice de business de la BITSoftware puteți să integrați și să automatizați toate procesele din companie. 

 

De peste 28 de ani, BITSoftware este expertul în soluţii ERP, CRM, BI și WMS, cu implementări în peste 300 de companii, atât din România, cât și din străinătate. Soluțiile BITSoftware acoperă nevoi atât departamentale, cât și ale întregii companii cu soluțiile sale ERP, CRM și WMS în cloud, având și soluții software specifice pentru Retail, e-Facturare, soluții mobile SFA, soluții pentru industria de Servicii, soluții BI, gama de produse incluzând soluții software specifice pentru aproape toate industriile.

 

Soluțiile ERP, atât în cloud, cât și on-premise, includ funcționalități complete de gestiune economică și raportare, pentru firme care activează în diferite domenii. 

 

Soluțiile CRM vă oferă acces la toate Informațiile utile centralizate într-un singur loc, astfel încât compania să își eficientizeze vânzările, marketingul şi serviciile oferite clienților.

 

Prin intermediul soluţiilor de business intelligence de ultimă generaţie aveți acces la un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. 

 

Cu ajutorul soluțiilor WMS obțineți un control complet al operațiunilor din depozit. Soluțiile de management al depozitelor automatizează procesele din cadrul depozitului pentru a reduce erorile, pentru a maximiza satisfacția clienților și crește productivitatea angajaților.

 

Pentru că nevoia de mobilitate este tot mai mare, punem la dispoziția clienților noștri o serie de aplicații mobile pentru automatizarea forței de vânzări (SFA), pentru organizarea și monitorizarea intervențiilor de pe teren sau pentru gestiunea deconturilor de cheltuieli pentru angajați. 

 

Răspundem, de asemenea, la nevoia de digitalizare a sistemului fiscal din România cu două noi servicii, respectiv un serviciu de generarea declarației D406, SAF-T, și un alt serviciu pentru transmiterea facturilor în format electronic (Ro e-Factura). 

 

Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experiență extinsă în implementarea sistemelor software achiziționate prin intermediul fondurilor europene.

 

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de pe pagina https://www.bitsoftware.eu/granturi-digitalizare-imm-prin-pnrr/ sau să ne trimiteți un email la contact@bitsoftware.ro. Consultanții noștri vă stau la dispoziție!

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...