GSuite propune noi metode de optimizare a muncii în echipă

Date: 04-04-2017
Author: Alina Răfoi

Google Drive este serviciul care oferă utilizatorilor metode de a stoca, sincroniza și partaja documente în siguranță. Pentru a contracara temerile companiilor cu privire la utilizarea cloud-ului, Google Drive a venit cu soluții care să rezolve aceste rețineri cu privire la siguranța datelor, migrări sau compatibilitatea cu alte softuri utilizate în cadrul companiei:

  • Team Drive - membrii unei echipe pot creea, lucra și distribui documente în deplină siguranță și confidențialitate
  • Google Vault - elimină orice risc de pierdere a datelor sensibile din companie
  • Drive File Stream - elimină supraîncărcarea spațiului de stocare local

Despre Team Drive și cum se poate lucra mai bine în echipă


Cele mai multe soluții de stocare de fișiere nu au fost construite pentru a face față exploziei de fișiere care sunt create și partajate în cloud de către membrii unei echipe. Cu Team Drive, lucrul în echipă devine mai sigur și mai ușor de organizat și de urmărit. Structura echipei poate fi foarte ușor modificată de către administrator, care poate adăuga noi membri oricând, aceștia putând primi drepturi depline sau doar de a edita, comenta sau vizualiza documentele partajate. Documentele pot fi accesate de către toți membrii echipei și pot fi accesate indiferent dacă un membru al echipei pleacă. De asemenea, dacă un membru al echipei șterge un document de pe Team Drive, acesta va rămâne în continuare accesibil celorlalți utilizatori.


Prin utilizarea Team Drive, se ușurează accesul la documentele și resursele de care au nevoie toți membrii unei echipe. Găsiți mai jos un scurt video demonstrativ despre cum se poate creea un Team Drive și modul în care acesta funcționează.

 

 

Informațiile importante se află în siguranță cu GSuite Vault

 

GSuite Vault este un add-on pentru GSuite, care vă permite păstrarea, arhivarea, căutarea şi exportul de e-mail al întregii companii pentru eDiscovery şi nevoile de conformitate ale organizaţiei. Vault este complet online, deci nu este nevoie de instalare sau intreţinere de software. Noul Google Drive vine cu capacități extinse prin care administratorii pot controla și asigura toate fișierele, atât din drive-urile personale, cât și din cele de echipă. Aceste noi caracteristici vă asigură că fișierele dumneavoastră se află în completă siguranță.

 

Drive File Stream

 

Drive File Stream elimină supraîncărcarea spațiului de stocare local, oferindu-vă posibilitatea de a căuta local prin fișierele pe care le aveți stocate în cloud și să le descărcați doar pe cele de care aveți nevoie.

 

Puteţi achiziţiona şi implementa GSuite prin BITSoftware, care este partener autorizat. GSuite de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii. Utilizând instrumente precum Gmail, Hangouts, Calendar, Documente, Grupuri, Drive și Site-uri, puteți reduce costurile IT şi ajuta angajații să colaboreze mai eficient.

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...