Email în cloud, câștig de timp și bani

Date: 17-05-2020
Author: Alina Răfoi

canva-image-1

 

Experiența ultimelor 2 luni ne-a arătat (dacă mai era nevoie) că prezentul și viitorul sunt în cloud. Ca să ne putem desfășura activitatea în cele mai bune condiții, fără bătăi de cap, de oriunde ne-am afla, fie că rămânem acasă, fie că ne întoarcem la birou, ne ajută mai mult aplicațiile care sunt în cloud. Și primul lucru de care avem nevoie în fiecare zi când ne începem ziua de lucru este emailul. 

 

Pentru că suntem persoane organizate și ne plac listele, haideți să vedem în continuare lista beneficiilor pe care le aduce emailul în cloud.

  • Nu mai depindeți de un device (laptop, computer, tabletă sau smartphone) În cazul în care schimbați laptopul, nu mai este nevoie să faceți back-up sau să transferați toate emailurile vechi pe noul device. Cu ajutorul unui browser, al user-ului și parolei, aveți acces oricând la adresa de email și vă puteți apuca de treabă. 
  • Nu mai pierdeți contacte, pentru că se pot salva în contul Google. Emailuri, numere de telefon, date de naștere, poze. Este o soluție foarte practică și pentru cei care își schimbă des telefonul și vor să își păstreze toate informațiile. 
  • Securitate maximă, pentru că accesul în contul Google se face cu un plus de securitate (2 step authentication).
  • Căutare și organizare mult mai bune. Găsiți orice email mult mai rapid datorită motorului de căutare Google mult mai inteligent decât al oricărui client de email. Puteți adăuga cu ușurință categorii și tag-uri sau reguli de sortare. 
  • Filtru de SPAM superior. Funcționează și pe alte conturi, nu numai pe cele cu @gmail.com în coadă. SPAM-ul e o problemă reală pentru utilizatori, iar Gmail are filtre de SPAM bune. Aveți acces oricând la emailurile din SPAM-ul și puteți filtra din ele, fără să vă mai distragă atenția de la mesajele  importante.
  • Alte servicii utile la pachet. Dacă folosiți Google Calendar aveți totul acolo: programări, ședințe, întâlniri, aniversări. Dacă folosiți suita Google Docs (replacement pentru Excel, Word, Powerpoint etc.), puteți deschide și edita oricând fișiere Microsoft (.docx, .xlsx etc.) de pe orice computer, fără să aveți Office. Și lista poate continua.

G Suite a fost creată pentru a rezolva probleme de productivitate în cadrul companiilor. Cu ajutorul G Suite, compania dumneavoastră beneficiază de o metodă nouă de lucru online. Astfel, puteți obține o adresă de e-mail profesională, care folosește numele de domeniu al companiei. De exemplu, alina@companiata.ro În plus, compania va avea acces la instrumentele digitale oferite de Google, cum ar fi spațiu de stocare online, calendare comune și conferințe video. Acestea vor face posibilă o colaborare ușoară și transparentă între membrii echipei dumneavoastră.


Puteţi achiziţiona şi implementa GSuite prin BITSoftware, care este partener autorizat. GSuite de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii. Utilizând instrumente precum Gmail, Hangouts, Calendar, Documente, Grupuri, Drive și Site-uri, puteți reduce costurile IT şi ajuta angajații să colaboreze mai eficient.

 

Doriți mai multe informații? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...