Noul Calendar G Suite ne ajută să ne organizăm mai bine

Date: 23-10-2017
Author: Alina Răfoi

Noul calendar G Suite vine cu un look fresh și cu funcționalități noi menite să ne ajute să ne gestionăm mai eficient timpul și ședințele, dar și să ne pregătim mai bine pentru ele. În continuare, doar câteva dintre cele mai interesante opțiuni. 

Mai multe detalii despre sălile de ședință

Administratorii aplicației G Suite au posibilitatea de acum să introducă informații detaliate despre sălile de ședință, astfel încât angajații să știe unde este situată, cât de mare este și dacă dispune de echipamente de redare audio și video, care pot fi necesare pentru prezentări.

 

CalendarSRI-blog (2).gif

Trimiteți invitații cu documente atașate

Evenimentelor din calendar li se pot atașa diferite documente (foi de calcul, prezentări), care se pot vizualiza direct din detaliile evenimentului. Acestea vă pot ajuta să creați agende mai detaliate și să vă asigurați că toți cei pe care îi invitați la ședință au acces la toate documentele necesare întâlnirii respective.

 

MeetingDetails-05 (1).png


Gestionați mai multe calendare simultan

Gestionați mai multe calendare simultan în vizualizarea agendei pe zile. Acum puteți vizualiza și gestiona calendare în coloane separate. Acest lucru facilitează angajaților care gestionează mai multe calendare, cum ar fi asistenții administrativi, să programeze întâlniri în numele echipelor lor. Faceți clic pe vizualizarea "Zi" și selectați calendarele pe care doriți să le comparați.


DayView-Blog (2).gif


Există și alte modificări interesante: se pot vedea informațiile de contact ale participanților la întâlniri când plasați cursorul peste numele lor într-o invitație din Calendar. Există, de asemenea, o nouă modalitate de a vizualiza și restabili elementele șterse în cazul în care ștergeți accidental o invitație la întâlnire. În plus, vizionările pe "Zi", "Săptămâna" și "Luna" sunt acum mult mai accesibile, oferind o mai bună compatibilitate cu orice tip de ecran.

 

Puteţi achiziţiona şi implementa GSuite prin BITSoftware, care este partener autorizat. GSuite de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii. Utilizând instrumente precum Gmail, Hangouts, Calendar, Documente, Grupuri, Drive și Site-uri, puteți reduce costurile IT şi ajuta angajații să colaboreze mai eficient.

 


Sursa: Google blog

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...