Pentru optimizarea activității în depozit, FluxVision  este alegerea ideală

Date: 28-02-2023
Author: Alina Răfoi

optimizare depozit FluxVision Blog

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratețea și eficiența informațiilor, de controlul costurilor și satisfacția clienților.  

Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare și inventariere.

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.

FluxVision WMS pentru distribuție este o soluţie avansată de gestionare a tuturor activităților din cadrul depozitului, având ca principal obiectiv eficientizarea acestor activități. Sistemul este dezvoltat pe cea mai nouă tehnologie și este integrat nativ cu platforma de business SocrateCloud, ușor de utilizat care susține performanța afacerii.

FluxVision WMS, soluția de management al depozitelor specializată pentru rețelele de distribuție, asigură control operațional și suport decizional.

Cu ajutorul soluției FluxVision WMS, companiile din distribuție reușesc să optimizeze:

  • Gestiunea lanţului de depozite: posibilitatea de administrare centralizată a tuturor tipurilor de depozite: centre de distribuție, depozite regionale, depozite locale mari, depozite locale mici.
  • Trasabilitate: trasabilitatea în lanțul de distribuție a loturilor, dar și a seriilor numerice unice.
  • Gestiunea comenzilor: comenzi furnizori, comenzi clienţi, transferuri interne, retururi și raportarea statusului comenzilor în lucru în timp real.
  • Gestiunea stocurilor: raportarea completă a stocurilor în timp real.
  • Eficientizarea operațiunilor: creșterea eficienței muncitorilor din depozit prin coordonarea în timp real cu ajutorul calculatoarelor mobile.
  • Scalabilitatea: posibilitatea de a extinde rețeaua de depozite administrate de sistem, respectiv de a modifica în soft structura depozitelor existente o dată cu modificările fizice.
  • Aplicabilitatea sporită: posibilitatea de a administra diverse tipuri de mărfuri, rafturi, respectiv integrarea cu dispozitive electronice dedicate (cântare, măsurătoare volumetrice, benzi transportoare, etc.)
  • Suportul decizional: Analiză, raportare şi monitorizare 360° a depozitelor și indicatori de performanță.
Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...