BITSoftware la TaxEU Forum

Date: 03-02-2016
Author: Alina Răfoi

Taxe si fiscaltate ERP

TaxEU Forum, cel mai important eveniment local de taxe și fiscalitate, va avea loc în 4-5 februarie în București. Evenimentul aflat la cea de-a 10-a ediție reunește cei mai buni speakeri din domeniul fiscal-contabil al căror obiectiv este acela de a oferi o perspectivă de ansamblu asupra principalelor reglementări fiscale și efectele acestora în contextul economic actual.

Vom fi și noi prezenți la acest eveniment în calitate de sponsori. Mai multe detalii despre BITSoftware și soluțiile noastre puteți găsi pe www.bitsoftware.eu

Evenimentul este organizat de Evensys împreună cu cele mai importante companii de consultanță fiscală din România și se axează pe comunicarea impactului celor mai recente modificări legislative în domeniul fiscal, incluzând și două seminarii interactive privind noile reglementări contabile, noul Cod de Procedură Fiscală și amnistia fiscală.

Programul primei zile cuprinde 3 sesiuni de prezentare:

  • Sesiunea 1 referitoare la provocările legislative fiscale pentru firmele din România în 2016.
  • Sesiunea 2 prezintă ultimele schimbari legislative si noul cadru legislativ aplicabil companiilor cu 1 ianuarie 2016 - modificări aduse Codului Fiscal și modificări recente ale normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal.
  • Sesiunea 3 abordează subiecte referitoare la controlul fiscal și alte modificări importante pentru contribuabili.

În cea de-a doua zi a evenimentului se vor desfășura în paralel seminarii abordând teme de actualitate și provocări legislative și fiscale la care specialiștii prezenți vor încerca să ofere soluții eficiente.

Ne vedem acolo!

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...