Noutăți SocrateCloud

Noutati SocrateCloud Blog

Ca de fiecare dată, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu noi funcționalități și îmbunătățiri care să optimizeze activitatea firmelor și viața de zi cu zi a utilizatorilor. Cea mai recentă versiune SocrateCloud vine cu următoarele noutăți:

RO e-Factura

Pe partea de trimitere a facturilor, există acum posibilitatea de configurare a conținutului câmpurilor opționale în funcție de cerințele specifice ale clienților dumneavoastră 

Pe parte de primire a facturilor electronice, am extins procesul de primire a facturilor din RO e-Factura în așa fel încât întreg procesul să poată fi automatizat și cu posibilitatea de a obține inclusiv legăturile necesare dintre factura furnizor primită și documentele existente în sistem aferente aprovizionării: comanda furnizor, recepția/NIR-ul. Astfel, se obține un control îmbunătățit. Prin utilizarea acestui proces în integralitatea lui se obține controlul facturilor înregistrate în sistem și care sunt sau nu încă primite în RO e-Factura și invers, facturi în sistemul RO e-Factura, și pe care compania nu le-a primit încă sau nu a agreat asupra lor. În varianta în care procesul se folosește și cu opțiunea de a efectua asocierile dintre factura primită și comanda furnizor sau recepție, sistemul răspunde cu facturile pentru care a putut efectua asocierile și pentru care nu, astfel încât volumul de muncă al operatorului uman să fie redus la minim

Framework

Wizard Import date

Utilizatorii SocrateCloud au posibilitatea de a importa date din surse externe în orice document sau entitate din cadrul SocrateCloud fără a fi nevoie de intervenția operatorilor cu abilități tehnice. Avantajul major e ca orice utilizator cu drepturi poate să importe ușor datele de care are nevoie și pe care apoi le poate folosi în sistem. 

În plus, administratorul de aplicație are posibilitatea să poată să adauge câmpuri noi în ferestrele SocrateCloud a căror conținut e dat de către o expresie SQL, în funcție de specificul cerinței clientului. Astfel, personalizarea se poate face direct de către admin

Asignare automată

Administratorului de aplicație poate să stabilească reguli de autocompletare a informațiilor din anumite câmpuri în funcție de regulile și nevoile specifice ale business-ului. De exemplu, se poate stabili o regulă de autocompletare a structurii codului de articol. Avantajul constă în diminuarea greșelilor de operare și a efortului de introducere a datelor, plus viteza de introducere a datelor. 

Workflow

Administratorul de aplicație are posibilitatea stabili prin intermediul workflow-ului acțiuni prin care se pot înscrie sau actualiza informațiile din întregul sistem, în funcție de regulile de business specifice ale beneficiarului. Astfel, se elimină complet orice acțiune manuală, se reduc costurile și efortul operatorilor. 

De asemenea, SocrateCloud poate afișa informații provenite din alte sisteme externe pe care le expun prin intermediul API. De exemplu, se pot afișa din sisteme externe informații referitoare la stocul existent la furnizor sau statusul livrărilor. 

Mai multe informații despre soluția SocrateCloud puteți citi pe website chiar aici

Aflați mai multe detalii despre soluțiile software de la BITSoftware. Solicitați o prezentare personalizată! 

Solicitați o prezentare

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...