Activitatea de pe teren, simplificată cu ajutorul aplicațiilor mobile

Date: 28-07-2023
Author: Alina Răfoi

Aplicatii mobile blog

În ziua de azi mobilitatea este o caracteristică de bază, mai ales în ceea ce privește activitatea companiilor care desfășoară activități pe teren. Activitățile de teren se desfășoară și monitorizează preponderent cu ajutorul noilor tehnologii și a aplicațiilor mobile. Din dorința de a contribui permanent la dezvoltarea și îmbunătățirea activității clienților săi, BITSoftware a dezvoltat o serie de aplicații mobile care eficientizează considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activității și care simplifică procesele muncii de pe teren.

Aplicație mobilă pentru pontaj direct de pe șantier

SocratePontaje este aplicația mobilă dedicată șefilor de șantier prin care reușesc să urmărească și să gestioneze forța de muncă de pe telefonul mobil, direct de pe șantier. Astfel, pot obține informații exacte de pe șantier, detaliate la nivel de proiecte, faze și subfaze. Prin prelucrarea orelor lucrate pe proiect, se calculează costurile și profitabilitatea în timp real. Aplicația este, bineînțeles, integrată nativ cu SocrateERP, dar se poate integra printr-un API cu orice soluție ERP, software de project management sau aplicație de salarizare. 

Aplicație mobilă pentru reprezentanții de Service

SocrateService, extensie nativă a soluției SocrateCloud, ușurează activitatea din teren a reprezentanților de service, gestionează eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea. Cu SocrateService se pot planifica sesizările și sarcinile, se pot introduce acțiunile de intervenție, consumabilele și piesele de schimb cu ușurință, se poate genera devizul direct la locul intervenției, de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare. 

Aplicație mobilă pentru deconturi de cheltuieli

SocrateExpense simplifică întregul proces de creare și aprobare cheltuielilor pentru decont. Această aplicație aduce numeroase avantaje companiilor cum ar fi: vizualizarea în timp real a situației avansurilor și deconturilor la nivel individual sau centralizat, optimizarea timpului de operare, reducerea timpului de creare a unui decont prin utilizarea unei interfețe intuitive cu acces de pe orice dispozitiv, arhivarea electronică a documentelor din decont, comunicarea integrată între utilizatorii aplicației și departamentul financiar-contabil prin notificări în timp real. Aplicația poate fi folosită de orice companie, indiferent de mărimea sau de domeniul de activitate al acesteia, fiind o aplicație ușor de utilizat, disponibilă de pe orice tip de dispozitiv. 

SocrateExpense împreună cu SocrateCloud oferă posibilitatea de integrare prin API cu sistemul ERP, aplicații de contabilitate sau alte platforme existente la nivelul organizației dumneavoastră și poate exporta pentru întreaga luna toate deconturile aprobate într-un format gata de importat. 

Aplicație mobilă pentru procesul de aprobare a documentelor

SocrateWorkflow ușurează procesul de aprobare a documentelor. Nevoia a pornit de la unul dintre clienții noștri, lider pe piața de Telecom din România, astfel că am dezvoltat ​​SocrateWorkflow, aplicație destinată managerilor și supervizorilor responsabili cu aprobarea de documente.

Și aceasta este, bineînțeles, extensie nativă a soluției SocrateCloud, și scopul ei este să standardizeze procesul de aprobare a documentelor, reducând timpul de procesare și îmbunătățind procesul de luare a deciziilor. Indiferent de locul în care se află, cu SocrateWorkflow toți cei care sunt responsabili cu aprobarea de documente pot aproba, respinge, redirecta sau escalada la următorul nivel documente din cadrul unui flux de documente spre aprobare.

Aveți întrebări legate de una sau mai multe dintre aceste aplicații mobile? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii noștri! 

Solicitați o prezentare

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...