Digitalizare și automatizare în FMCG cu ajutorul soluțiilor specializate

Date: 28-03-2023
Author: Alina Răfoi

FMCG digitization

 

IGD a identificat principalele tendințe care vor influența piața mondială de retail&FMCG în 2023. Având în vedere că inflația induce o creștere semnificativă a costurilor de producție și a prețurilor din retail, în majoritatea piețelor, organizațiile se vor concentra foarte mult, în acest an, pe optimizarea costurilor, îmbunătățirea eficienței rețelelor de distribuție și vor căuta modalități noi pentru a livra valoare adăugată consumatorilor.

Cu presiunile costurilor crescând, eficiența reprezintă o prioritate. Tehnologia, automatizarea și colaborarea au un rol important. Dar este necesară precauția pentru că anumite inițiative de reducere a costurilor să nu fie în detrimentul experienței cumpărătorului. Dacă acum câțiva ani focusul era pe clienți și pe satisfacerea nevoilor și dorințelor acestora, astăzi companiile au mai multe arii de care trebuie să se preocupe, la fel de importante: eficientizarea procesului de producție, gradul de satisfacere al angajaților, gestionarea campaniilor de marketing, creșterea profitabilității, iar lista poate continua.​​ În aceste condiții, utilizarea unor soluții software performante pentru gestiunea afacerii este mai importantă ca niciodată. 

Descoperiți soluția end-to-end pentru FMCG

Ne aflăm într-o zonă în care totul se desfășoară rapid, rulajele de stocuri sunt mari, iar produsele au o viață scăzută la raft, fie din cauza faptului că sunt perisabile fie din cauza cererii foarte mari din partea clienților. De aceea organizațiile din zona FMCG acordă o atenție foarte mare acestor detalii pentru a-și putea menține și îmbunătăți marja de profit. Utilizând expertiza și soluția software end-to-end de la BITSoftware, companiile din industria FMCG pot avea acces la rapoarte create pe baza datelor consolidate, astfel încât să cunoască în detaliu ceea ce se întâmplă în teritoriu și să ia decizii tactice și strategice cu efect imediat.

Digitalizarea asigură profitabilitatea și corectitudinea datelor și a operațiunilor. Prin intermediul digitalizării întreaga afacere devine transparentă, iar echipei de management îi va fi mai ușor să monitorizeze și să controleze activitățile angajaților, dar și să optimizeze diferite fluxuri de lucru și proceduri, astfel încât productivitatea să ajungă la un alt nivel.

Soluțiile noastre urmăresc activitatea departamentelor cheie din organizație și înglobează cele mai bune practici ale organizării activității în departamentul respectiv, bazate pe experiența noastră în zeci de proiecte la clienți din industria de FMCG din România și din străinătate. 

schema-functionalitati-FMCG (1)

Cu soluțiile BTSoftware, companiile din industria FMCG își pot administra toate procesele de la aprovizionare, producție, vânzare, activitatea agenților de vânzări pe teren, distribuție și facturare pe teren, la trezorerie, financiar - contabilitate, analiză și raportare inteligentă. 

 

schema fmcg

Deținem, de asemenea, un portofoliu impresionant de clienți din retail & FMCG, fiind recunoscuți și apreciați pentru calitatea soluțiilor și serviciilor pe care le oferim.

Accesați pagina dedicată https://www.bitsoftware.eu/solutia-software-end-to-end-pentru-fmcg/ pentru a afla mai multe detalii despre soluția software end-to-end pentru FMCG sau solicitați o prezentare personalizată.

 

Solicitați o prezentare personalizată

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...