Digitalizarea, singura variantă pentru eficiență și performanță în servicii

Date: 06-05-2020
Author: Alina Răfoi

student-849822_1920

 

Dacă mai era nevoie, ultimele săptămâni ne-au arătat că digitalizarea nu mai este o opțiune, ci este singura condiție pentru ca organizațiile să-și poată desfășura activitatea, iar economia să funcționeze în continuare. În loc să vedem situația actuală ca pe o criză, o putem considera momentul oportun pentru a accelera procesul de tehnologizare. Organizațiile care vor fi deschise către digitalizare vor fi cele care vor rezista pe piață și vor avea numai de câștigat. 

În zona serviciilor profesionale, oamenii sunt cea mai importantă și, totodată, cea mai costisitoare resursă. Din aceste motive, nevoia de soluții software care să asigure un management riguros, o vizibilitate exactă asupra proiectelor, dar și asupra costurilor pe care le implică, este mare. 

 

Soluțiile software pentru industria de servicii profesionale asigură, așa cum spuneam, vizibilitate în timp real asupra desfășurării activităților, asupra costurilor implicate, dar și o gestionare eficientă a angajaților, a contractelor și a clienților. Soluțiile noastre susțin procesul de optimizare a activității zilnice și vă ajută să creați un model personalizat pentru gestionarea resurselor și clienților. 

 

Cum vă puteți eficientiza operațiunile de business?

 

Sinoptix pune la dispoziție soluții dezvoltate pentru industria serviciilor, care ajută la eficientizarea activității, integrarea tuturor proceselor, dând posibilitatea companiilor să gestioneze proiecte complexe și servicii diferențiate. 

 

Toate soluțiile noastre (CRM, Resource Management sau Cloud Call Center) se conectează prin API cu orice altă soluție (ex. ERP) pe care organizația dumneavoastră o utilizează deja, pentru a vă ajuta să lucrați mai eficient. 

CRM & Service Management 

Soluția CRM vă permite să controlați relațiile cu clienții, înregistrați și urmăriți oportunitățile și stările de vânzări, generați oferte, programați întâlniri și vizualiza istoricul clienților și al vânzărilor. Puteți crea și gestiona cu ușurință campaniile de marketing și costurile acestora. Zona de Service Management vă permite să urmăriți cerințele clienților, să definiți și să operați solicitările și să le răspundeți cât mai rapid. Puteți opta să primiți notificări automate pentru fiecare actualizare, puteți să facturați solicitările clienților și să le urmăriți progresul cu ajutorul tabloului de bord.

Resource Management

Soluția de Resource Management permite gestionarea proactivă a utilizării resurselor, identificarea timpurie a blocajelor, estimarea cât mai precisă a nevoii de resurse, îmbunătățirea selecției de proiecte și predarea la termen. 

 

Optimizați utilizarea resurselor și completitudinea proiectului în buget și intervalul de timp, având întotdeauna o imagine de ansamblu completă a tuturor resurselor, sarcinilor și costurilor proiectelor dvs. Soluțiile noastre inovatoare în cloud facilitează gestionarea eficientă a proiectelor și resurselor, de la planificarea și urmărirea sarcinilor proiectului, alocarea resurselor necesare și monitorizarea timpului și a resurselor utilizate, până la urmărirea bugetelor, cheltuielilor, gestionării financiare și rapoarte P&L. Integrarea nativă cu soluția ERP, oferă o soluție completă de gestiune pentru orice firmă care activează în servicii.

Cloud Contact Center

Soluția de Contact / Call Center în cloud vă permite să gestionați relația cu clienții și partenerii printr-un punct unic de contact pentru activități specifice: informare, reclamații, sugestii, vânzări prin telefon, recuperare de debite, și altele. Amazon Connect este o soluție de management al comunicării inbound și outbound ce vă oferă un punct unic de contact cu clienții actuali și potențiali, dar și cu partenerii, pentru soluționarea cererilor și nevoilor acestora. 

 

Sinoptix are peste 20 de ani de experiență în livrarea de soluții software (CRM, Contact Center) și automatizare pentru servicii profesionale și telecom.

Discutați cu un consultant Sinoptix despre nevoile organizației dumneavoastră! 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...