SocrateERP pentru decizii informate în timp real, pe timp de criză

Date: 25-05-2020
Author: Alina Răfoi

socrateerp cloud (2)

 

Apariția unei crize este, cu siguranță, cel mai mare test de performanță dat business-urilor. Închiderea birourilor, distanțarea socială, precum și toate măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului au ca rezultat nevoia de digitalizare rapidă și o dată cu ea, creșterea cererii de soluții care facilitează colaborarea echipelor, dar și a soluțiilor ERP și CRM în cloud. 

 

Flexibilitatea și abilitatea unui business să-și adapteze activitatea la schimbările apărute la nivel național, dar și global, este foarte importantă. Pentru ca managerii să poată lua cele mai bune decizii într-un timp cât mai scurt, au nevoie de soluții de management capabile să satisfacă nevoia de viteză, agilitate și scalabilitate a business-urilor.

 

Soluțiile ERP și CRM în cloud oferă un timp de adopție mult mai scurt decât cele on premise, (instalate pe serverele din companie),  scalabilitate, flexibilitate, și adaptabilitate. Utilizarea sistemului în cloud elimină costurile cu infrastructura, dar și cu personalul IT adițional care să o gestioneze. Sistemul este utilizat pe baza unui abonament lunar sau anual, acest mod de plată ajutând la planificarea facilă a cheltuielilor cu ERP-ul. 

 

Despre beneficiile cloud-ului am mai scris și aici

 

Soluția de bază pentru gestionarea eficientă a oricărei afaceri este soluția software ERP. Aceasta permite gestiunea operațională și oferă o imagine de ansamblu asupra performanței și a bunăstării companiei. 

 

SocrateERP, o soluție în cloud marca BITSoftware, îi ajută pe antreprenori să aibă în permanență o imagine de ansamblu clară asupra afacerii lor. Aceștia au acces oricând și de oriunde la toate informațiile care țin de business într-un mod centralizat. Acest lucru le permite să ia decizii informate rapid, iar tehnologia  inovativă pe care este construită aplicația, permite extinderea rapidă cu funcționalități de nișă, pentru diverse domenii de activitate, pentru a răspunde mai bine cerințelor și schimbărilor care apar la nivel de industrie sau de economie.

 

Perioadele de criză sunt cele mai potrivite pentru a implementa, chiar și remote/de la distanță, un sistem ERP. Aceasta este singura modalitate pentru a face un salt calitativ în ceea ce privește managementul organizației prin automatizarea fluxurilor și eficientizarea operațională. 

 

Cum vă ajută SocrateERP în cloud pe timp de criză? Facem în continuare un scurt rezumat al beneficiilor:

 

  • Prin disponibilitatea sistemului în cloud, cu avantaje tehnice și de reducere a costurilor
  • Prin automatizarea și menținerea controlului asupra tranzacțiilor financiare 
  • Prin optimizarea fluxului de numerar/gestiunea eficientă a cash flow-ului
  • Prin acces 100% online rapid la informații financiare și rapoarte în timp real
  • Prin reducerea costurilor (nu există costuri de licențiere sau de upgrade la versiuni noi)
  • Prin creșterea productivității angajaților
  • Prin arhitectura care permite extinderea cu ușurință a aplicației pentru nevoi specifice și integrări cu alte softuri
  • Prin punerea la dispoziție a informațiilor într-o singură soluție cu care se pot derula activitățile și procesele de lucru obișnuite ca și cum întreaga echipă ar fi la birou
  • Printr-o implementare rapidă, în săptămâni, nu în ani de zile, care se poate face și de la distanță/remote
  • Printr-un timp de adopție mai bun față de soluțiile on premise, fiind disponibil imediat  pentru utilizare

Trăim vremuri în care deciziile luate prea târziu sau pe baza unor informații greșite pot duce la pierderi destul de mari. Strategia pentru perioada următoare trebuie să se bazeze pe optimizarea resurselor companiei și pe organizarea informațiilor cu scopul de a oferi suport decizional și, nu în ultimul rând, pe utilizarea oportunităților pe care le oferă tehnologia. Managerii care vor adopta digitalizarea în companie și vor fructifica avantajele oferite de tehnologie și de soluțiile software inovatoare vor fi cei din statisticile de peste câțiva ani, care vor fi supraviețuit acestei crize. 

 

Aveți o întrebare specifică sau căutați o soluție ERP pentru compania dumneavoastră? Contactați-ne și stați de vorbă cu unul dintre specialiștii noștri

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...