ERP cu fonduri europene nerambursabile

Date: 01-10-2015
Author: Alina Răfoi

ERP software. CRM Software. Business intelligence softwareStiați că puteți beneficia acum de până la 200 000 EUR nerambursabili pentru achiziționarea de soluții software pentru managementul afacerii? Companiile private, dar şi instituţiile publice au la dispoziţie până în 2020 fonduri de 532 mil. euro pentru proiecte IT&C. Volumul total al fondurilor europene alocate pentru anul 2015 este de peste 57 mil. EUR la nivel național, iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este 30 octombrie 2015.

Submăsura 6.4 sprijină microîntreprinderile și întreprinderile mici din mediul rural care creează sau dezvoltă activități non-agricole în zonele rurale. Obiectivele acestei sub-măsuri sunt stimularea mediului de afaceri din mediul rural, contribuind la creșterea numărului de activități non-agricole, crearea de locuri de muncă și creșterea veniturilor populației rurale.

De această măsură pot beneficia:

  • Micro-întreprinderile și întreprinderile mici existente, din spațiul rural
  • Micro-întreprinderile și întreprinderile mici nou-înființate, din spațiul rural, care fac dovada cofinanțării
  • Fermierii sau membri unor gospodării agricole care își diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activități non-agricole în cadrul întreprinderii deja existente

Valoarea sprijinului nerambursabil este de 90% din costul total al proiectului, nu va depăși 200.000 euro/beneficiar pe 3 ani fiscali și va respecta prevederile Regulamentului 1407/2013 cu privire la sprijinul de minimis.

Aveți nevoie de o soluție completă pentru gestionarea activității?

ERP & CRM & BI business solutions este platforma deschisă de business în cloud care furnizează o soluție completă și complexă de gestiune economica (ERP), gestiune a relațiilor cu clienții (CRM) și Business Intelligence (BI), ușor de utilizat și care susține performanța afacerii, indiferent de mărimea acesteia sau de ritmul de creștere.

Sau de o soluție inteligentă de raportare și analiză de business?

Socrate Business IntelligenceSocrateBI (siglă) este o soluție de business intelligence de ultimă generație ce se adresează companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză și notificare.

Doriți să colaborați și să comunicați mai eficient cu întreaga echipă?

Google apps for workGoogleApps for Work este o suită de aplicații cloud, care vă ajută să colaborați în echipă, să lucrați de oriunde, de pe orice dispozitiv. Este simplu de utilizat și gestionat, vă permite să lucrați mai inteligent și să deveniți mai eficienți.

Pentru mai multe informații despre produsele BITSoftware, vă rugăm să vizitați site-ul nostru http://www.bitsoftware.eu/ro. Dacă doriți mai multe informații despre cum puteți beneficia de fonduri nerambursabile, va rugăm să ne trimiteți un mail la adresa sales@bitsoftware.ro

Share