Modernizați și eficientizați activitatea companiei cu ajutorul sistemelor ERP, CRM, BI sau WMS de la BITSoftware

Date: 24-08-2020
Author: Alina Răfoi

Uniunea Europeană, prin programul de investiții și digitalizare, pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România (IMM cu până la 250 angajați) fonduri de până la 100.000 euro ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității. Una dintre activitățile susținute de acest program este și achiziționarea și implementarea de soluții software de business (ERP, CRM, BI sau WMS).

 

Dacă aveți nevoie de o soluție software de business (ERP, CRM, BI, WMS) și nu ați avut până acum bugetul necesar pentru implementarea ei, acum e momentul să o achiziționați. 

Vă ajutăm să creșteți șansele de a achiziționa soluțiile software de business de la BITSoftware și de a obține pentru acestea o finanțare nerambursabilă. Colaborăm cu firme specializate în consultanță pentru fonduri nerambursabile și împreună cu acestea vom face demersurile necesare accesării fondurilor puse la dispoziție de către Uniunea Europeană. 

 

Soluții de business de la BITSoftware pentru un business eficient

Cu ajutorul soluțiilor informatice de business de la BITSoftware puteți să integrați și să automatizați toate procesele din companie. 

 

De peste 26 de ani, BITSoftware este expertul în soluţii ERP, CRM, BI și WMS, cu implementări în peste 300 de companii, atât din România, cât și din străinătate. Dezvoltate să se muleze pe anumite industrii, soluțiile BITSoftware se adresează firmelor care doresc să-și gestioneze mai bine resursele și activitatea din toate departamentele, să fie mai eficiente și competitive pe termen lung. 

 

SocrateERP este soluția completă de gestiune economică, modernă și flexibilă, în cloud, care susține performanța afacerii și include funcționalități specifice pentru firmele din distribuție, servicii profesionale, construcții, logistică, agro, vinuri, retail și FMCG. 

 

Cu soluția CRM aveți acces la toate Informațiile utile centralizate într-un singur loc, astfel încât compania să își eficientizeze vânzările, marketingul şi serviciile oferite clienților.

 

SocrateBI este o soluţie de business intelligence de ultimă generaţie adresată companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. 

 

FluxVisionWMS asigură managementul complet al operațiunilor din depozit. Aceasta automatizează procesele din cadrul depozitului pentru a reduce erorile, maximiza satisfacția clienților și crește productivitatea angajaților.

 

Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experiență extinsă în implementarea sistemelor software achiziționate prin intermediul fondurilor europene.

 

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre criteriile de eligibilitate și despre cum puteți obține finanțare europeană, vă rugăm să completați formularul de pe pagina https://www.bitsoftware.eu/granturi-pentru-investitii-si-digitalizare-sprijin-pentru-imm/ sau să ne trimiteți un email la contact@bitsoftware.ro. Consultanții BITSoftware vă stau la dispoziție! 

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...