Noutăți de la BITSoftware

Date: 06-10-2021
Author: Alina Răfoi

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificație și retail online.

BITSoftware-Newsletter

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificație și retail online.

În paralel, am realizat câteva materiale din care puteți afla mai multe informații despre soluțiile noastre și care scot în evidență beneficiile utilizării lor în activitatea de zi cu zi.

Studiu de caz video - Select Auto

select-3 Poveștile de succes sunt cele care vorbesc mai tare decât orice. La 9 luni de la go-live, am stat de vorbă cu Radu Buda, Director General Select Auto, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de scule și echipamente pentru reparații auto, cu peste 50.000 de clienți în toată țara, care a implementat soluțiile noastre ERP și WMS. 

“Cu SocrateCloud ERP și FluxVision WMS, totul este măsurabil, iar acesta este un aspect foarte important pentru noi. În decursul celor 9 luni care au trecut de când utilizăm ambele soluții, am livrat 252 000 de articole și nu am avut nici o eroare, am eliminat pur și simplu eroarea umană. Dacă înainte aveam nevoie de 3-4 luni să învățăm un om în depozit, pentru a-l integra în muncă, acum vorbim de 3-4 zile. Am optimizat spațiul în depozit cu 30%. Timpul de livrare s-a îmbunătățit cu 25% și cu același personal reușim să facem cu 30% mai mult.”

Radu Buda, Director General Select Auto

eBook - "Digitalizarea depozitului - un must, nu un maybe"

digitalizare

Specialiștii în domeniul logistic spun că în următorii cinci ani vom vedea o creștere semnificativă pe segmentul adoptării soluțiilor digitale în acest sector, iar schimbările vor fi realizate în urma unor investiții majore. În era digitalizării, industria logistică trebuie să evalueze posibilitățile şi oportunităţile oferite de tehnologie și să se adapteze la acestea. Estimările privind cheltuielile cu digitalizarea sunt estimate la nivel mondial la 9,4 miliarde de dolari în următorii ani.

Descoperiți de ce ACUM e momentul să faceți pasul către un depozit automatizat!

 

Descărcați eBook-ul

Aflați mai multe detalii despre soluțiile software pentru logistică

Interviu Agenda Construcțiilor & Fereastra

Anca Cazacu, Director Marketing la BITSoftware, a răspuns la câteva întrebări referitoare la tendințele din sectorul construcțiilor și reacția la provocările digitalizării, din perspectiva furnizorului de soluții software de business.

Citiți interviul

Cifre cheie

8

4

7

provocări în distribuție și cum le rezolvă SocrateERP

probleme din depozit care se rezolvă cu FluxVision WMS

numere relevante pentru proiectele de implementare FluxVision WMS

Vezi infografic

Vezi infografic

Vezi infografic

Aplicații mobile de business

Pentru că am înțeles din timp care este tendința și am ascultat care sunt nevoile clienților noștri, am dezvoltat un set de aplicații mobile, respectiv SocratePontaje, SocrateService, SocrateExpense și SocrateWorkflow, care eficientizează considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activității și care simplifică procesele muncii de pe teren.

Citiți mai multe aici

poza patrat

Nu uitați că ne puteți urmări pe Facebook, Twitter și Linkedin unde încercăm să vă ținem mereu la curent cu cele mai importante informații din activitatea noastră de zi cu zi și cu știri și informații din aria dumneavoastră de interes.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...