Clienți noi în context de pandemie - cine a avut încredere să investească și în ce tip de soluții

Date: 02-12-2020
Author: Alina Răfoi

BITSoftware - Articole blog - Imagini Social Media (13)

La începutul anului, am pornit la drum cu dorința și credința că va fi un an dinamic și plin de provocări, dar nimic nu anunța situația fără precedent și contextul nou, nesigur și imprevizibil pe care l-a creat pandemia. 

 

Dar chiar și în aceste condiții, am reușit să punem bazele unor noi parteneriate, atrăgând de partea noastră clienți care au înțeles care sunt avantajele digitalizării și de ce tocmai acum este momentul să privească către viitor și să investească în soluții complexe, în cloud, ușor de gestionat, care să le acopere complet necesitățile de urmărire a activității și de anticipare și înțelegere a obstacolelor cu care se confruntă. 

Companiile care au ales anul acesta să-și gestioneze afacerile cu sistemele BITSoftware aparțin unor domenii de activitate variate. Clienții din zona de distribuție (Select Auto - importator și distribuitor de scule și echipamente profesionale pentru reparații auto, Netafim - distribuitor de sisteme de irigație, ZG Raiffeisen Technik - furnizor de utilaje și echipamente agricole, MotoBoom - distribuitor ATV-uri și motociclete) au optat pentru SocrateERP,  soluție în cloud care  include gestiunea fluxurilor operaționale, de la necesar de aprovizionare până la facturi furnizori, de la comenzi clienți la facturile clienți, încasări și plăți, gestiunea performantă a depozitelor, eCommerce pentru distribuție prin canale online, gestiune financiară și contabilă, gestiunea serviciilor cu clienții, analize și raportări de business (BI). 

 

Ca dezvoltator imobiliar, Qualis are nevoie de un control complet pentru fiecare aspect al procesului de construcție, iar SocrateERP îi oferă vizibilitate completă și în timp real asupra tuturor operațiunilor companiei. 

 

Pentru zona de servicii profesionale, Safetech Innovations, furnizor de servicii profesionale în domeniul cyber security, aveau nevoie de o soluție care să integreze toate procesele din organizație, atât la nivel operațional, cât și FiCo. Există un interes deosebit și pentru zona de Resource Management, iar cu SocrateRM pot urmări proiectele de la lansare până la facturare, pot aloca și utiliza resursele eficient și productiv și pot creșteți profitabilitatea și calitatea proiectelor.

 

Nevoia Ascorp Rețele Electrice este mai ales în zona de urmărire a proiectelor aflate în derulare și a contractelor client, ceea ce se pliază perfect pe funcționalitățile SocrateERP, care le oferă acum vizibilitate completă asupra activităţilor şi profitabilităţii companiei, precum şi a productivităţii angajaţilor, permiţând gestiunea eficientă a costurilor, îmbunătăţirea serviciilor şi creşterea profitului.În plus, s-a optat și pentru Socrate Salarii și SocrateBI. 

 

Din zona de producție, Rom Paper - producător de hârtie, carton și ambalaje a optat pentru soluția Socrate Salarii pentru definirea şi gestionarea structurii de personal, evidenţa drepturilor salariale, concedii de odihnă şi medicale precum şi a altor drepturi şi reţineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare, în timp ce Selezione Prod - producător de fețe de încălțăminte în sistem lohn a implementat SocrateERP pentru urmărirea producției. 

 

Domeniile La Migdali, producător de vinuri de calitate, cu personalitate și caracter, a implementat FieldBook AgriApps pentru urmărirea lucrărilor din vie, monitorizarea consumurilor și acces la rapoarte specifice. 

 

Un alt client care ni s-a alăturat anul acesta este Fundația Conservation Carpathia (FCC) fondată de către 12 filantropi și conservaționiști cu scopul de a opri tăierile ilegale de pădure, precum și pentru a conserva o suprafață mare a pădurilor din Carpați, sub forma unei zone complet protejate. FCC are mai multe proiecte în derulare și entități care au nevoie să fie consolidate în diferite moduri. Schimbarea majoră de care aveau nevoie era implementarea unei planificari si raportari pe activități în paralel cu împărțirea activităților în centre de cost.

 

Principalele motive ale alegerilor făcute? În primul rând specializarea soluțiilor noastre pe profilul clienților noștri, dar și recomandările făcute de către partenerii noștri, pentru care le mulțumim. Unul dintre atuurile noastre rămâne specializarea soluțiilor pe verticale și capacitatea de a veni mereu în întâmpinarea nevoilor cu soluții și instrumente inovatoare care oferă avantaje competitive puternice clienților noștri. 

 

Doriți mai multe informații? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...