Profitați de toate oportunitățile de vânzare cu SocrateCRM

Date: 31-03-2022
Author: Alina Răfoi

pexels-nataliya-vaitkevich-8062306

Creșterea companiei este un proces extrem de delicat și odată cu acesta apare nevoia de a-ți organiza informațiile pentru a nu pierde din eficiență. Atunci și acolo devine necesară soluția de gestionare a clienților (CRM). SocrateCRM este un instrument puternic care poate transforma cu ușurință modul în care funcționează orice business.

 

Soluția CRM are capacitatea de a crește eficiența echipei de vânzări și poate influența pozitiv veniturile. Despre SocrateCRM putem spune, cu siguranță, că este un instrument simplifică încă de la început activitatea echipelor de vânzări. Implementarea soluției poate crește eficiența vânzărilor, ceea ce înseamnă că puteți închide mai multe oferte, puteți să creșteți vânzările și să îmbunătățiți rata de conversie.

 

Cum ajută SocrateCRM la creșterea vânzărilor? 

 

Automatizarea fluxurilor de lucru

Adoptarea soluției potrivite permite firmelor să ușureze munca echipei prin automatizarea proceselor recurente. Automatizarea fluxurilor de lucru va elibera angajații astfel încât să poată dedica mai mult timp interacțiunii cu clienții potențiali și să consolideze raportul profesional cu cei existenți.

 

Dă echipei tale instrumentele necesare pentru a se putea concentra asupra vânzării într-un mod eficient și oferă-i mai mult timp pe care să-l dedice clienților. Operațiile manuale, precum introducerea datelor de contact în baza de date, completarea contractelor și comunicarea cu partenerii, pot fi acum gestionate mult mai eficient.

 

"SocrateCRM este o soluție complexă care ne ajută la optimizarea efortului și la reducerea greșelilor. Gradul înalt de automatizare ne aduce un mare câștig de timp, o îmbunătățire a activității și a nivelului de satisfacție a clienților” 


Dumitru Cârstocea - Aftersales Manager la BSH Electrocasnice

👉 Descărcați studiul de caz BSH Electrocasnice

 

Eliminați risipa de bani, de timp și de resurse, permiteți obținerea unui flux de lucru mai rapid, mai ieftin, mai facil și mai sigur decât cel actual, cu scopul de a deveni cât mai competitiv pe piață.

 

Controlul asupra procesului de vânzări

SocrateCRM permite managerului de vânzări să țină evidența ofertelor trimise dar, mai important, îl ajută să monitorizeze etapa din pipeline în care se află fiecare tranzacție, evidențiind în același timp și blocajele care apar în procesul de vânzare.

SocrateCRM permite managerului de vânzări să își păstreze atenția asupra întregului proces de vânzări, și, cel mai important, îi simplifică cerințele de raportare. Soluția simplifică multe aspecte din procesul de vânzare al echipei, incluzând rapoarte cu privire la  activitățile de vânzare - câți clienți potențiali aveți, câte oferte au fost trimise, câte au fost acceptate și câte s-au încasat.

 

Segmentarea bazei de clienți

Nu toți clienții sunt la fel, chiar dacă toți cumpără același produs sau serviciu. Cu SocrateCRM puteți salva istoricul discuțiilor, ofertelor și interacțiunilor și puteți segmenta clienții pe baza unor criterii care vă sunt utile, astfel încât să le puteți răspunde cu mesaje personalizate sau oferte specifice în funcție de preferințele lor.

 

Emailuri și notificări 

Așa cum trebuie să monitorizați evoluția unui client potențial, așa trebuie să va și amintiți când este necesar să trimiteți o ofertă sau să dați un feedback. Nerespectarea monitorizării poate însemna pierderea unei relații comerciale importante. SocrateCRM vă ajută să nu uitați nimic din ceea ce aveți de făcut, de exemplu: de o întâlnire, de trimiterea unei oferte, de procesul de revenire pentru feedback la ofertă sau de orice alte acțiuni importante.

 

SocrateCRM de la BITSoftware, partenerul dumneavoastră de digitalizare și automatizare

 

SocrateCRM ajută companiile de orice mărime să accelereze transformarea digitală la scară largă, astfel încât echipele de marketing, vânzări și suport client să funcţioneze unitar, lucrând de oriunde, pentru a asigura servicii de înalt nivel pentru clienţii lor, totul de pe o singură platformă care este mereu accesibilă. 

 

Companii precum BSH Electrocasnice, Bio Circle, Netafim, Qualis, Piatra Online și multe altele își dezvoltă cu succes afacerile cu ajutorul soluției CRM oferite de BITSoftware. 

 

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre SocrateCRM, haideți să discutăm!

 

Solicitați o prezentare SocrateCRM

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...