[Infografic] 5 provocări pentru companiile din Servicii Profesionale

Date: 29-03-2022
Author: Alina Răfoi

Industria de servicii este în continuă creștere, iar companiile de Servicii au nevoie de o soluție software integrată care să le ajute să-și urmărească și eficientizeze activitatea.

Serviciile Profesionale, orientate pe proiecte, au nevoi unice datorită modului în care sunt organizate. Indiferent de industria în care sunt clienții lor, trebuie să gestioneze cererile de servicii de la aceștia, orele lucrate pe proiecte, costurile planificate versus cele realizate, stadiul în care se află proiectele și nu în ultimul rând satisfacția clienților.

 

Cu soluția software potrivită, organizațiile din domeniul serviciilor profesionale au vizibilitate completă asupra proceselor din organizație, pentru a putea gestiona proiecte complexe și furniza servicii de cea mai bună calitate.

 

5 provocări pentru companiile din servicii profesionale

 

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai comune provocări pe care reușim să le rezolvăm pentru companiile de servicii profesionale. Pentru o imagine completă despre toate beneficiile pe care le aduc SocrateRM, SocrateERP sau aplicațiile mobile SocrateService și SocrateExpense, vă invităm să vizitați pagina Soluție software completă pentru Servicii și să stabiliți o prezentare personalizată cu unul dintre specialiștii noștri. 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

Aveți întârzieri în preluarea și alocarea sesizărilor? Soluția SocrateERP vă permite să gestionați sesizările în mod unitar, să le alocați rapid, fără întârziere, și să le urmăriți până la soluționare. Într-un raport de tip Kanban aveți posibilitatea să urmăriți toate sesizările, fiecare cu starea aferentă.

E complicat să monitorizați intervențiile pe teren? Soluția mobilă Socrate Service, extensie nativă a soluției ERP SocrateCloud pentru gestionarea activității din teren a reprezentanților de service, permite introducerea personalului, acțiunilor, consumabilelor și a pieselor de schimb, monitorizarea intervențiilor și al statusului lor, precum și generarea devizului, direct de la locul intervenției.

Nu reușiți să facturați intervențiile la timp?  Cu SocrateERP puteți îmbunătăți cash flow-ul prin automatizarea facturării, prin urmărirea încasărilor și setarea unor notificări automate în caz de neplată la scadență. 

Nu puteți urmări profitabilitatea în timp real? Prin înregistrarea costurilor directe și indirecte și prin urmărirea facturilor emise și a veniturilor încasate, puteți calcula profitabilitatea în timp real pentru fiecare proiect în parte. Vă e teamă că luați decizii greșite sau prea târziu? Cu ajutorul analizelor și raportărilor specifice companiilor din servicii pe care SocrateERP le pune la dispoziție, puteți să luați decizii rapide bazate pe informații corecte. 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...