Tranziția către Cloud și digitalizare pentru flexibilitate și scalabilitate

Date: 21-10-2021
Author: Alina Răfoi

cloud-6515064_960_720

Covid-19 a accelerat tranziţia către cloud și digitalizare

 

Dacă ultimii doi ani ne-au învățat ceva, este faptul că business-urile digitalizate sunt mult mai agile și mai capabile să se replieze rapid în contextul actual. Tehnologia cloud ne conectează indiferent de locul în care ne aflăm în lume, ne oferă acces la aplicaţii critice şi servicii inovatoare, creează parteneriate în interiorul şi în afara organizaţiilor noastre şi ne permite să scalăm un business rapid şi mai puțin costisitor.

 

Într-o astfel de criză, în care interacţiunea faţă în faţă cu clienţii şi colegii de muncă a trecut și continuă să treacă prin asemenea provocări, soluțiile și serviciile pe care le oferim trebuie să fie complet digitale. Chiar dacă și înainte de pandemie, companiile începuseră să le înțeleagă beneficiile și să aleagă să investească în soluții cloud, criza Covid a urgentat rata de adopție a acestora.

 

Conform Eurostat, doar 16% din companiile prezente în România utilizau servicii de cloud în 2020, fapt ce clasează țara noastră pe penultima poziție în clasamentul European, după Bulgaria. Ultimul an însă a venit cu o schimbare, multe companii alegând să migreze în cloud, datorită avantajelor evidente legate de acces 100% online la date, securitatea datelor și de reducerea costurilor. 

 

Soluțiile în cloud oferă o securitate mai bună a datelor, iar aici am explicat de ce datele sunt mai sigure în cloud decât pe serverele proprii. 

 

Conform celor mai recente statistici, o treime din bugetele IT ale companiilor merg acum către soluții și servicii cloud, iar până în 2024 se previzionează ca acestea să ajungă până la 80%. 



Pentru ca business-ul dumneavoastră să reziste în timp , trebuie să vă aliniați noilor tehnologii. Digitalizați, transformați-vă business-urile și găsiți noi moduri de a genera venituri. 

 

Care sunt beneficiile migrării aplicațiilor în cloud? 

 

  • Acces 100% online la aplicații 
  • Disponibilitate 24/7
  • Performanță maximă pentru echipa dumneavoastră de IT, care poate face mai mult decât doar întreținerea infrastructurii
  • Scalabilitate în ceea ce privește gestionarea volumului mare de resurse, puteți modifica limitele de spațiu dorite
  • Zero investiții în infrastructură
  • Reducerea costurilor cu licențierea, plătiți doar un abonament de mentenanță în funcție de numărul de utilizatori
  • Reducerea costurilor cu personalul care întreține infrastructura 
  • Predictibilitatea bugetelor IT pentru că plătiți cât folosiți
  • Securitatea datelor 

 

Cu ce vă ajută BITSoftware?

 

Oferim soluții în cloud, ne implicăm în livrare, configurare, implementare sau migrarea utilizatorilor și a serviciilor aferente. Am făcut acest lucru atât pentru companii mici cât și pentru organizații mari cu sute sau mii de utilizatori. 

 

Prin parteneriatul tehnologic cu Amazon (Amazon Web Services) început în 2012, echipa noastră deține o vastă experiență tehnică pentru migrarea aplicațiilor în cloud. Aceasta împreună cu experiența în livrarea soluțiilor de business mapate pe nevoile organizațiilor din diverse industrii ne fac să putem asigura o migrare în cloud rapidă și fără întreruperi pentru procesele interne, cu costuri reduse, flexibilitate și o administrare simplificată a infrastructurii IT.

 

Vă putem ajuta să găsiți o soluție inteligentă, potrivită cerințelor business-ului dumneavoastră, dar pentru asta trebuie mai întâi să ne cunoaștem. Contactați-ne și putem să povestim despre soluțiile care vi se potrivesc cel mai bine!

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...