Noutăți SocrateERP - Aplicație mobilă pentru aprobări flux de documente

Date: 23-08-2019
Author: Alina Răfoi

aplicație aprobări flux documente

Misiunea noastră este de a dezvolta și de a susține modul de lucru digital, astfel încât afacerile clienților noștri să crească în mod inteligent și sustenabil. Soluțiile pe care noi le propunem pentru eficientizarea modului de lucru se personalizează pe fiecare tip de business, de aceea acestea se adresează companiilor din diverse domenii.

Una dintre cele mai noi funcționalități dezvoltate pentru clienții noștri de SocrateERP, ediția în cloud, este aplicația mobilă pentru aprobări documente. Aplicația este disponibilă pe orice dispozitiv (smartphone sau tabletă), neavând nevoie decât de acces la Internet. Accesul se face direct din browser pe baza utilizatorului și a parolei de Socrate. 

 

Fiecare utilizator are acces la lista de documente de aprobat, având la dispoziție și anumite filtre fixe după tipul de document, data documentului, data scadentă sau prioritate. Pentru fiecare document se poate consulta istoricul de aprobări, iar utilizatorii pot face aprobări atât pentru fiecare document în parte, cât și aprobări în calup.

Beneficiile obținute prin utilizarea noii aplicații mobile sunt:

  • eficientizarea lanțului de aprobări
  • maximizarea timpului de reacție
  • automatizarea proceselor de rutină
  • transparența privind aprobările
  • reducerea timpului pentru achiziții și potențialul de economisire prin vizibilitate privind ofertele de preț ale furnizorilor

Pentru mai multe detalii despre funcționalitățile și beneficiile SocrateERP pentru business-ul dumneavoastră, vă invităm să stabiliți o întâlnire cu unul dintre specialiștii BITSoftware. 

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...