Soluții software pentru companiile care desfășoară intervenții pe teren

Date: 16-11-2021
Author: Alina Răfoi

electric-4198293_960_720

Lucrările de service și mentenanță pe teren presupun de multe ori activități logistice complexe: aprovizionări uneori făcute din "mers", făcute uneori haotic de către echipa de reprezentanți de service și greu de gestionat, livrarea materialelor la punctele de lucru, gestionarea eficientă a timpului echipei de operatori de intervenție. Toate aceste activități devin mai ușor de planificat și controlat prin utilizarea unor soluții software cu funcționalități dedicate.



Elemente cheie care vă ajută să gestionați cu succes intervențiile de pe teren:



Gestiunea sesizărilor

Gestiunea rapidă și cu succes a cererilor de service/sesizărilor are un impact rapid și direct asupra gradului de satisfacție al clienților. Cu soluția potrivită puteți să gestionați mai bine sesizările și să răspundeți la orice solicitare. Puteți, de asemenea, să urmăriți problemele și indicatorii specifici: număr de incidente pe fiecare client, tipul de incident, timpul de răspuns și timpul de rezolvare, istoricul fiecărei solicitări.



Gestiunea intervențiilor de pe teren

Pentru că activitatea companiilor de service presupune destul de multe intervenții pe teren, monitorizarea și managementul reprezentanților de service au un impact important asupra eficientizării timpului și serviciilor oferite, îmbunătățind și calitatea acestora. Cu aplicația mobilă SocrateService gestionați mai ușor activitatea reprezentanților de service, planificați solicitările și sarcinile, introduceți acțiunile, consumabilele și piesele de schimb, generați devizul la locul intervenției de pe orice dispozitiv mobil.



Evidența clară a materialelor utilizate 

Mișcările de stoc de la depozitul central, achizițiile de produse și consumabile făcute din mers sau returul de materiale de la punctul de lucru nu vor mai fi greu de monitorizat. SocrateERP vă permite să controlați și urmăriți inventarul de unelte, piese de schimb și consumabile în diferite locații de depozitare. De asemenea, puteți să optimizați stocurile și să generați necesarul de comandat, în funcție de stocurile existente și cele alocate pe fiecare proiect. 

 

Calculul veniturilor și al costurilor pe proiect în timp real

Cifrele ne arată realitatea, cu ajutorul lor se văd statusul și profitabilitatea fiecărui proiect, în orice moment. Prin înregistrarea costurilor privind orele de manoperă, serviciile prestate de terți sau alte costuri directe cum ar fi diurne, combustibil, etc, respectiv a facturilor emise și a veniturilor încasate, obțineți informații în timp real despre rentabilitatea fiecărui proiect în parte. 



Facturare flexibilă și la timp

Obțineți control sporit automatizând facturarea serviciilor. SocrateERP vă permite să emiteți facturi pentru mai multe tipuri de activități: proiectare și implementare, facturi de mentenanță, facturi pentru consumabile și servicii. După facturarea serviciilor, puteți să urmăriți încasările, să notificați automat clienții care nu au plătit la scadență și să îmbunătățiți cash-flow-ul companiei.



Decizii corecte bazate pe analize și raportări specifice 

Prin rapoartele și tablourile de bord special create pentru companiile din servicii, obțineți o imagine de ansamblu asupra tuturor indicatorilor importanți din companie, cum ar fi stadiul proiectelor, încadrarea în timp și în buget, resursele alocate, etc. SocrateBI oferă informații relevante și precise către oamenii potriviți, la momentul potrivit. Cu ajutorul său oricine poate să-și creeze singur rapoartele de care are nevoie, fără să apeleze la personal tehnic dedicat care sa prelucreze datele și să le prezinte într-un format unitar.



Aveți nevoie de ajutor cu toate aspectele de mai sus? Alegeți soluțiile care țin pasul cu nevoile dumneavoastră! Vă oferim o suită de aplicații integrate nativ, care vă ajută să maximizați eficiența și profitabilitatea proiectelor și să gestionați toată activitatea, indiferent dacă lucrați de acasă, de la birou sau de pe teren. 



Suita de aplicații mobile și soluțiile de gestiune în cloud vă asigură mobilitatea de care aveți nevoie și vă oferă vizibilitate completă asupra proceselor din organizație, pentru a putea gestiona proiecte complexe și furniza servicii de cea mai bună calitate.



Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

 

Ce spun clienții noștri din zona de servicii?

 

"SocrateERP este o soluție modernă, flexibilă și ușor de utilizat de către toți angajații companiei. Gestiunea proiectelor NORMANDIA a devenit mult mai ușoară, mai robustă, iar informațiile sunt disponibile în timp real și accesibile de oriunde (birou, domiciliu, sediul clienților)” 

Ciprian Drăguț - Director Comercial Normandia

 

"SocrateCRM este o soluție complexă care ne ajută la optimizarea efortului și la reducerea greșelilor. Gradul înalt de automatizare ne aduce un mare câștig de timp, o îmbunătățire a activității și a nivelului de satisfacție a clienților” 

Dumitru Cârstocea - Aftersales Manager la BSH Electrocasnice

 

Deveniți următorul nostru client de succes!

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...