contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
MEDICLIM
 

a făcut pasul de la o afacere de familie la un business de peste 10 milioane de Euro cu SocrateERP

Mediclim ERP Studiu de caz

Mediclim este o companie românească cu capital integral privat, care a fost înființată în anul 1994 și activează în domeniul importului și distribuției de aparatură și reactivi pentru laborator.

Compania a pornit ca o mică afacere de familie, cu un singur furnizor și cu un număr mic de clienți, iar în timp a avut o creștere spectaculoasă. În prezent, Mediclim are un număr de 73 de angajați și a generat o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, gestionând peste 730 de clienți, 47 de furnizori, 16000 de comenzi și un portofoliu de aproape 5000 de articole. 

Mediclim folosește toate capabilitățile platformei SocrateERP (gestiune economică, gestiunea serviciilor și incidentelor și raportare), plus o serie de module personalizate pe specificul domeniului de activitate: ofertare, rezervare de stocuri, managementul contractelor și raportare specifică importului și distribuției de echipamente specializate. 

Citiți studiul de caz pentru a afla cum a ajuns Mediclim să aibă o cifră de afaceri de peste 10 milioane de Euro, cum și-a eficientizat echipa de vânzări și a crescut numărul de clienți utilizând SocrateERP.

 

Descărcați studiul de caz