contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
RAMPAD
 

alege SocrateERP ca suport managerial în drumul său către succes. 

Rampad ERP Studiu de caz SocrateCloud

 

Rampad face parte din grupul de firme Metabras, cu o istorie de aproape 22 de ani pe piața românească, fiind unul dintre furnizorii cei mai cunoscuți din zona Brașov și din țară de servicii de procesare și comercializare oțel beton și producție de elemente de fier forjat, plase sudate, sârmă pentru construcții și alte produse siderurgice și de construcții.

Dezvoltarea diviziilor Rampad a venit din dorința de a reuși să acopere toți polii din zona de construcții. SocrateERP asigură gestiunea eficientă a proiectelor de construcții pe care Rampad le are, garantând respectarea termenelor și a bugetelor, în vederea maximizării satisfacției clienților.

Cel mai important beneficiu este partea de raportare și, în principal, raportul de profitabilitate pe proiecte, faze și subfaze este cel mai important pentru managementul Rampad, deoarece îl ajută să înțeleagă unde este loc de optimizare, ce trebuie corectat și cum pot fi maximizate profitul și randamentul.

Descărcați studiul de caz Rampad pentru a afla cum eficientizează SocrateERP activitatea unei companii de top din industria de construcții. 

 

Descărcați studiul de caz