Entersoft Business Suite sprijină firmele de retail de îmbrăcăminte și încălțăminte

Date: 24-05-2024
Author: Alina Răfoi

EBS srijina Retail imbracaminte Blog

Charmé Lingerie, Tommy Hilfiger, Calzedonia, Calvin Klein sau Intimissimi sunt doar câțiva dintre retailerii de fashion care-și gestionează întreaga activitate din magazine și-și îmbunătățesc retenția cu ajutorul Entersoft Business Suite, soluția software pentru succes în retailul specializat.

În retailul de fashion, pe de o parte, clienții așteaptă ca cele mai noi tendințe să fie accesibile cât mai rapid și să aibă o experiență plăcută cu brandul, indiferent de canalul de comunicare sau prin care aleg să facă o achiziție. Pe de altă parte, companiile trebuie să se adapteze extrem de rapid vremurilor și cerințelor clienților, să adopte o strategie omni-channel, să realizeze o planificare în timp real a stocurilor, care să le permită creșterea, să le îmbunătățească marjele și să optimizeze experiența clienților.

Cu ajutorul Entersoft Retail, pot fi create oferte speciale, reduceri, vânzări încrucișate și oferte de upsell pentru a încuraja clienții să cheltuiască mai mult pentru a se califica pentru beneficii suplimentare. În plus, cardurile cadou pot fi oferite pentru a ajunge la noi potențiali clienți și pentru a crește traficul în magazin. 

Entersoft Retail oferă caracteristici îmbunătățite de gestionare a lanțului de aprovizionare pentru retailerii de îmbrăcăminte, inclusiv mecanisme de reaprovizionare automată pentru a se asigura că stocul potrivit este în magazinul potrivit la momentul potrivit. Acest lucru ajută la evitarea stocurilor excesive și insuficiente, accelerează procesul de aprovizionare și reduce costurile de depozitare.

Cantitățile pot fi planificate și gestionate pe baza nivelului de vânzări și a vânzărilor prognozate pentru fiecare magazin, permițând companiilor să ia decizii mai bine informate.

Sistemul oferă vizibilitate completă, în timp real și control total al operațiunilor de vânzare, permițând companiilor să analizeze datele și să identifice comportamentele și preferințele clienților.

Aceste informații pot fi folosite pentru a crea promoții atractive, oferte speciale, reduceri și programe de fidelizare, care răspund așteptărilor clienților și încurajează achizițiile repetate. În plus, companiile pot folosi datele pentru a calcula durata medie de stocare, pentru a identifica cele mai profitabile articole și magazine și pentru a alinia strategiile de reaprovizionare pe baza volumelor anterioare de vânzări și a cererilor prognozate.

”Cu ajutorul soluției Entersoft am reușit să acoperim și să integrăm toate procesele specifice domeniului de textile. Acum putem lua decizii bazate pe informații corecte, complete, oferite în timp real de platforma integrată Entersoft” - Gabriel Ionescu, Director General, Gittanos Company

„Pentru Sarkk, partenerul potrivit este cel care oferă tehnologie de ultimă generație cu o gamă largă de funcționalități, adaptabilitate puternică la nevoi, dar mai ales o platformă de aplicații integrate pentru activitățile de retail și en-gros ale companiei. Am avut încredere în Entersoft, adoptând soluții care au îmbunătățit viața de zi cu zi a angajaților noștri și care au optimizat nu numai experiența clienților, ci chiar imaginea mărcilor, prin soluții de loializare inovatoare și bine țintite.” - Petros Vangelis IT/IS Director, SARKK

Entersoft Business Suite, aduce o serie de beneficii calitative pentru retailerii de îmbrăcăminte, din care amintim:

  • Organizarea a articolelor pe sezon, culoare, mărime
  • Cod producție – descriere produs și piață de desfacere în culori, coduri de bare
  • Gestiunea sortimentelor
  • Gestiunea prețurilor, a discounturilor, a listelor de prețuri pentru clienți
  • Diagrame de culori unificate – intervale de dimensiuni cu definirea combinațiilor valide la nivel de articol
  • Comandă automată între magazine și sediu, folosind algoritmi de „redistribuire” a stocurilor bazați pe o politică de optimizare a stocurilor extrem de personalizabilă în magazine și depozite
  • Scenarii ad-hoc de prioritizare a comenzilor în funcție de stoc
  • Gestiunea loturilor - ce am primit de la fiecare furnizor, ce am vândut, ce să facturez și ce urmează să fie returnat

Soluția Entersoft Retail reprezintă un adevărat game changer pentru companiile din industria de fashion. Descărcați de aici ebook-ul gratuit “Entersoft Business Suite® pentru Fashion Retail” și deblocați toate secretele! 

Pentru o prezentare personalizată a soluției Entersoft Business Suite, consultanții noștri vă stau la dispoziție!

Solicitați o prezentare

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...