[ebook] Transformarea digitală, răspuns la provocările actuale din sectorul de construcții din România

Date: 13-09-2022
Author: Alina Răfoi

ebook-transformarea-digitala-constructii-blogAdoptarea soluțiilor digitale în construcții a rămas puțin în urmă în România, dacă este să facem comparație cu alte țări din regiune (Polonia, Cehia, Slovacia). Ceea ce înseamnă că în perioada care urmează, rata de adopție a soluțiilor software dedicate industriei va fi din ce în ce mai mare. 

Conform Euroconstruct, lider european de prognoză a pieței construcțiilor, adoptarea la scară tot mai largă a soluțiilor software ERP, CRM, sau de Project Management, este tot mai extinsă, iar pentru anii care vor urma, utilizarea acestora se va intensifica. Conform aceleiași surse, România a înregistrat cea mai importantă creștere la nivel european, însă  dificultățile cu care se confruntă companiile de construcții sunt legate mai ales de impactul costurilor, planificarea corectă a bugetelor, urmărirea derulării proiectelor și planificarea optimă a utilizării resurselor.

New call-to-action

Sectorul de construcții se confruntă cu noi provocări: imprevizibilitatea în privința prețurilor de achiziție și a duratei de livrare pentru materiale, problema forței de muncă și lipsa competențelor și, nu în ultimul rând, presiunea din partea clienților de a livra proiecte de calitate și la timp.

Ținând cont de popularitatea sistemelor digitale, industria este pregătită pentru schimbare și, cu soluțiile software potrivite, majoritatea șefilor de șantier vor reuși să țină pasul cu aceasta.

Ca furnizor de soluții software de business, în ultimii ani am investit în dezvoltarea soluțiilor noastre ca să putem acoperi cu succes nevoile industriei de construcții, și am experimentat o creștere a interesului pentru soluțiile noastre atrăgând de partea noastră unele dintre cele mai mari companii din domeniu, pentru că am demonstrat că avem atât expertiza, cât și funcționalitățile de care au nevoie constructorii. 

Care sunt soluțiile pe care le oferim ca răspuns la provocările momentului, ce funcționalități putem acoperi și de ce avantaje vă puteți bucura? Aflați din acest ebook gratuit! 

Din cuprins:

1. Introducere

2. Provocările momentului în industria de construcții:

  • Problemele legate de aprovizionare
  • Problema forței de muncă
  • Presiunea de a livra proiectele de construcție la timp

3. Transformarea digitală în industria de construcții

4. BITSoftware, soluții software pentru suport în managementul inteligent al proiectelor de construcții:

  • Aprovizionare la timp și în cantitățile necesare
  • Control și vizibilitate pentru proiectele de construcții
  • Măsurarea profitabilității în timp real

5. Expertiză

6. Testimoniale

Descărcați ebook gratuit

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...