Digitalizarea activității departamentelor de Payroll și HR

Date: 15-09-2022
Author: Alina Răfoi

DIGITALIZAREA activității departamentelor de Payroll și HR blogNimănui nu-i este confortabil să audă că trebuie sa se transforme. Transformarea este un lucru înspăimântător pentru mulți, deși nu ar trebui. Digitalizarea nu trebuie să implice o transformare radicală a felului în care o companie face business, ba chiar din contra, dacă este implementată corespunzător, ea ar trebui să facă totul mai simplu și mai rapid, reducând astfel amprenta fiecărui proces și deci a sistemului, în general. Fundamental, procesul rămâne același, doar că este eliminată partea greoaie, efortul nejustificat al angajaților. Cele mai bune tehnologii sunt cele care-și fac treaba fără să le observăm. 

Companiile din întreaga lume se bazează tot mai mult pe tehnologie pentru suplinirea deficitului de forță de muncă, aproape 60% dintre acestea estimând o creștere a gradului de utilizare a soluțiilor digitale. Nevoia de digitalizare este tot mai prezentă în rândul companiilor, iar acestea sunt constant în căutarea unor soluții care să le facă munca mai eficientă, mai rapidă și care să le aducă rezultatele dorite. O investiție în procesele de digitalizare se poate dovedi a fi o idee bună pe termen lung, deoarece va ajuta firma să economisească timp și resurse financiare necesare pentru desfășurarea proceselor manuale.

Mai ales în cazul organizațiilor cu un un număr mare de angajați, nevoia de digitalizare se resimte constant pentru că doar astfel se poate scăpa de sarcinile repetitive, greoaie, realizate manual. Această tranziție către lumea digitală transformă anumite sarcini în operațiuni simplificate și care pot fi efectuate cu ușurință. 

Compania din care faceți parte poate fi cu un pas înaintea concurenței prin alegerea implementării unor sisteme digitale de HR și payroll.  Acestea sunt mult mai utile și mai rapide decât procedurile manuale clasice, care implică repetarea unor operațiuni similare ce pot dura și zile întregi, față de o procedură simplificată cu ajutorul instrumentelor digitale.

Prin folosirea Socrate Salarii, soluție care centralizează toate informațiile într-un singur loc, puteți salva timp prețios de lucru. Productivitatea angajaților crește, iar costurile scad. 

Despre Socrate Salarii

Solutia completă de salarizare este disponibilă pe baza de abonament, iar accesul se face prin intermediul unei conexiuni la internet, cu ajutorul unui sistem de operare și al unui client Windows care se descarca gratuit. Implementarea se realizeaza în 24 de ore de către specialiștii noștri care au o vastă experiență în domeniu și care asigura și serviciile de training pentru utilizatori.

Socrate Salarii este o soluție de salarizare completă, care răspunde 100% cerințelor legislative românești. Utilizata de firme românești medii și mari, precum RCS RDS, Oil Terminal sau Premium Aerotec, Socrate Salarii realizeaza definirea și gestionarea structurii de personal, evidența contractelor, a pontajelor, evidența drepturilor salariale, a bonificațiilor, concedii de odihnă și medicale precum și a altor drepturi și rețineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare, note contabile, declarații cerute de legislație și alte rapoarte și statistici. 

Configurarea soluției se face foarte ușor pe specificul și nevoile companiei, putându-se defini salariații (nume, prenume, date de identificare, elemente specifice angajării, elemente legate de politica salarială), multiple forme de salarizare, impozite, grile, sporuri, rețineri, penalizări, pensii alimentare, probleme legate de CAR și tichete de masă.

Softul de salarizare oferă o multitudine de rapoarte, atât de salarii (raport de repartizare a salariilor pe centre de profit, raport al salariilor în funcție de condițiile de muncă, raport de structură a salariilor), cat și de pontaj, concedii, rapoarte de rețineri, rapoarte pentru tichete de masă și fișe fiscale pentru angajați.

Interfața aplicației Socrate Salarii este una prietenoasă, disponibilă în limba romana, cu meniuri simplificate care fac disponibilă imediat informația relevantă, cu rapoarte flexibile și ușor de modificat de utilizatori fără a necesita competente IT. Majoritatea configurărilor legislative pot fi realizate de către utilizatori direct din interfața de lucru, independent de dezvoltatorul software, ceea ce permite operarea în timp scurt în noii parametri legislativi.

Mai multe detalii despre Socrate Salarii puteți găsi pe pagina de produs https://www.bitsoftware.eu/socrate-salarii-solutie-software-salarizare/ 

 

Socrate Salarii Software Prezentare Personalizată

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...