Care sunt beneficiile aduse companiilor din servicii prin implementarea soluției SocrateERP?

Date: 08-04-2022
Author: Alina Răfoi

ERP-pentru-Servicii

Importanța digitalizării eficiente a companiilor din servicii aduce cu sine o serie de nevoi pe care tot mai multe dintre organizații le consideră a fi vitale pentru ca achiziția, implementarea și adopția aplicațiilor software să fie un succes. SocrateERP face parte din soluțiile software dedicate standardizării și eficientizării modului de lucru al companiilor din servicii.

 

Gestiunea corectă a proiectelor, gestiunea relațiilor cu clienții, a activității financiar-contabile, precum și monitorizarea consumurilor pe proiect, sunt doar unele dintre aspectele principale pe care o companie de servicii trebuie să le ia în considerare pentru un management eficient al întregului proces de business.

 

Gestionați cu ușurință proiectele și creșteți calitatea serviciilor

 

SocrateERP vă ajută la îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii, creșterea vânzărilor, eficientizarea comunicării între toate departamentele companiei, automatizarea activității pentru echipele de pe teren, urmărirea profitabilității în timp real, automatizarea activității de aprovizionare, și multe, multe altele.

 

În centrul activității companiilor de servicii se află contractul, din care rezultă un proiect. Funcționalitatea de gestionare a proiectelor din SocrateERP este una extrem de complexă, și permite companiilor care lucrează pe proiecte să planifice și să urmărească execuția proiectelor pe oricare dintre fazele acestora. Planificarea proiectului se poate face atât la nivel general, având drept bază informațiile din contractul de servicii (durata, costul, resursele implicate), cât și detaliat (pe faze, subfaze, activități, precum și pe tipuri de resurse), automatizând facturarea clienților, plățile furnizorilor, etc. 

 

Gradul de execuție a proiectului, efortul, achizițiile, consumurile de materiale planificate versus realizate, veniturile și cheltuielile și profitabilitatea sunt urmărite și controlate în timp real, pe măsura derulării proiectului sau fazei aferente.

 

Contractele, planificarea în timp a fiecărei etape, înregistrarea efortului depus pe fiecare acțiune, urmărirea gradului de execuție a unei acțiuni sunt gestionate de clienții noștri cu SocrateERP. 

 

Funcționalitățile SocrateERP permit clienților noștri să: 

  • Definească proiectele pe faze, subfaze și activități și consumurile pe proiect, conform cantităților și prețurilor agreate cu clientul
  • Urmărească cantitativ-valoric abaterile dintre ceea ce s-a bugetat/agreat și consumurile realizate
  • Monitorizeze sesizările clienților și să îmbunătățiți timpul de răspuns
  • Factureze serviciile pe diferite faze ale proiectelor și pe o structură flexibilă de prețuri
  • Urmărească proiectele în diverse valute
  • Obțină analize și raportări specifice prin intermediul tablourilor de bord special create pentru companiile din servicii

 

Companii precum Netafim powered by EPRS.RO, Qualis, Ascorp Rețele Electrice sau Normandia, au înțeles care sunt avantajele SocrateERP și acum se bucură de: 

  • Creșterea profitabilității pe proiect
  • Optimizarea alocării resurselor
  • Eficientizarea orelor pe proiect
  • Livrarea proiectelor la timp
  • Gestiunea mai bună a serviciilor și a sesizărilor
  • Relații cu clienții îmbunătățite

 

Soluții complete și integrate pentru companiile din servicii 

 

BITSoftware oferă o suită de aplicații pentru companiile din acest sector, integrate nativ, care fac proiectele mult mai ușor de gestionat și vă ajută să maximizați eficiența și profitabilitatea proiectelor și să gestionați toată activitatea, indiferent dacă lucrați de acasă, online, sau sunteți în deplasare sau la birou.

 

Suita de aplicații mobile și soluții de gestiune în cloud vă asigură mobilitatea de care aveți nevoie și vă oferă vizibilitate completă asupra proceselor din organizație, pentru a putea gestiona proiecte complexe și furniza servicii de cea mai bună calitate. Mai multe informații despre acestea găsiți aici https://www.bitsoftware.eu/software-erp-servicii/, precum și materiale și studii de caz cu ajutorul cărora puteți înțelege cum putem aduce un plus de profitabilitate proiectelor dumneavoastră. 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...