Pandemia, cel mai mare catalizator al transformării digitale

Date: 03-12-2021
Author: Alina Răfoi

digitization-6497133_960_720

Lumea văzută prin ochii unui idealist, ați putea spune, dar totuși realitatea demonstrează zi de zi că în orice rău există și un bine. Ok, când vorbim despre pandemie e greu să vedem și partea pozitivă a acesteia, însă a devenit cel mai mare catalizator al digitalizării. Forțate să permită munca de la distanță, să găsească noi modalități de a ajunge și de a servi clienții și să navigheze în complexitatea unui mediu extrem de instabil și imprevizibil, organizațiile au adoptat tehnologii digitale cu o viteză mai mare ca niciodată.

 

Cu toate acestea, există organizații (mai ghinioniste?) care au făcut investiții înainte de pandemie în tehnologii care nu sunt optimizate pentru o lume post-pandemie? Multe dintre aceste organizații se luptă să-și desfășoare activitatea sau să îndeplinească cerințele clienților. Cu toate acestea, sunt forțate să aștepte să-și recupereze investiția înainte de a investi în soluții noi, și acest lucru este de înțeles, pentru că transformarea digitală nu este un proces simplu și solicită timp, capital și forță de muncă. 

 

Tehnologiile vechi nu pot satisface noile cerințe

 

Și totuși, companiile nu-și pot îndeplini obiectivele de creștere dacă depind de tehnologii învechite, mai ales când mediul în care ne desfășurăm cu toții activitatea este într-o schimbare permanentă. 

 

Nu pierdeți din vedere fondurile europene

 

Dacă investiția anterioară nu va duce afacerea acolo unde vă doriți, este nevoie să schimbați macazul înainte de a fi prea târziu. Subiectul programelor cu fonduri europene este unul destul de sensibil, cel puțin în momentul de față, dar este de avut în vedere. Cu ajutorul unui consultant pe fonduri europene, puteți identifica programele și măsurile care se potrivesc domeniului dumneavoastră de activitate.

 

Faceți tranziția către cloud

 

Dacă nu ați făcut-o încă, nu mai aveți timp de pierdut. Care sunt beneficiile soluțiilor în cloud? 

  • Acces 100% online la aplicații 
  • Disponibilitate 24/7
  • Performanță maximă pentru echipa dumneavoastră de IT, care poate face mai mult decât doar întreținerea infrastructurii
  • Scalabilitate în ceea ce privește gestionarea volumului mare de resurse, puteți modifica limitele de spațiu dorite
  • Zero investiții în infrastructură
  • Reducerea costurilor cu licențierea, plătiți doar un abonament de mentenanță în funcție de numărul de utilizatori
  • Reducerea costurilor cu personalul care întreține infrastructura 
  • Predictibilitatea bugetelor IT pentru că plătiți cât folosiți
  • Securitatea datelor 

 

Cu ce vă ajută BITSoftware?

 

Oferim soluții software de business în cloud, ne implicăm în livrare, configurare, implementarea acestora și oferim servicii de suport tehnic și mentenanță post go-live. Am făcut și facem acest lucru atât pentru companii mici cât și pentru organizații mari cu sute sau mii de utilizatori. 

 

Principala noastră soluție software, SocrateERP include funcționalități complete de gestiune economică și raportare, pentru firme care activează în diferite domenii. SocrateERP este o platformă deschisă construită pe o arhitectură care permite extinderea cu ușurință a aplicației pentru nevoi specifice și integrări cu alte softuri, echipamente și dispozitive, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor specifice ale organizațiilor. Soluția noastră este disponibilă pe bază de abonament, ca serviciu cloud (SaaS), în mai multe ediții: cloud partajat sau cloud privat. 

 

Companiile care doresc să-și optimizeze operațiunile de depozitare au la dispoziție FluxVision WMS, prima soluție de warehouse management în cloud din România. Aplicația FluxVision transformă toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazându-se pe identificarea prin citirea codurilor de bare. 

 

SocrateCRM ​​este soluția în cloud care ajută companiile să controleze relaţiile cu clienţii, să înregistreze şi să urmărească oportunităţile de vânzare, statusul acestora, să genereze oferte, să planifice întâlniri şi să vizualizeze istoricul clienţilor şi pe cel al vânzărilor. 

 

Am dezvoltat o serie de aplicații, pentru ca mobilitatea este din ce în ce mai importantă și avem nevoie de instrumente utile pentru activitatea de pe teren: 

  • SocrateService ușurează activitatea din teren a reprezentanților de service, gestionează eficient timpul și serviciile oferite.
  • SocrateExpense este extensie nativă a soluției SocrateCloud care ușurează introducerea de cheltuieli pentru deconturi, simplifică fluxul de aprobare, automatizează generarea decontului în SocrateCloud și ajută la rambursarea mai rapidă a sumelor decontate.
  • Cu SocratePontaje urmăriți și gestionați forța de muncă de pe telefonul mobil. Obțineți informații exacte de pe șantier, detaliate la nivel de proiecte, faze și subfaze și reduceți costurile cu forța de muncă.
  • SocrateWorkflow este aplicația mobilă, extensie nativă a soluției SocrateCloud care standardizează procesul de aprobare a documentelor, reducând timpul de procesare și îmbunătățind procesul de luare a deciziilor. Oriunde vă aflați, puteți aproba, respinge, redirecta, sau escalada la următorul nivel, documente din cadrul unui flux de documente spre aprobare, de pe orice dispozitiv mobil.

 

Vedeți întreaga gamă de soluții software în cloud, scalabile, flexibile și inteligente: https://www.bitsoftware.eu/solutii-software-de-business/ 

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...