[Infografic] 5 provocări în gestiunea intervențiilor de pe teren

Date: 16-12-2021
Author: Alina Răfoi

Cu sau fără pandemie, anumite categorii profesionale nu pot opta pentru telemuncă. Pentru acest gen de specialiști, am dezvoltat un set de soluții software și aplicații mobile care simplifică activitatea și le rezolvă provocările cu care se confruntă în munca pe teren. 

 

5 provocari din servicii în gestiunea intervențiilor de pe teren

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai comune provocări pe care reușim să le rezolvăm pentru companiile care execută intervenții de service și mentenanță pe teren. Pentru o imagine completă despre toate beneficiile pe care le aduc SocrateCRM, SocrateERP sau aplicația mobilă SocrateService, vă invităm să vizitați https://www.bitsoftware.eu/software-erp-servicii/ și să stabiliți o prezentare personalizată cu unul dintre specialiștii noștri. 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

Aveți întârzieri în preluarea și alocarea sesizărilor? Soluția SocrateERP vă permite să gestionați sesizările în mod unitar, să le alocați rapid, fără întârziere, și să le urmăriți până la soluționare. Într-un raport de tip Kanban aveți posibilitatea să urmăriți toate sesizările, fiecare cu starea aferentă.

E complicat să monitorizați intervențiile pe teren? Soluția mobilă Socrate Service, extensie nativă a soluției ERP SocrateCloud pentru gestionarea activității din teren a reprezentanților de service, permite introducerea personalului, acțiunilor, consumabilelor și a pieselor de schimb, monitorizarea intervențiilor și al statusului lor, precum și generarea devizului, direct de la locul intervenției.

Nu reușiți să facturați intervențiile la timp?  Cu SocrateERP puteți îmbunătăți cash flow-ul prin automatizarea facturării, prin urmărirea încasărilor și setarea unor notificări automate în caz de neplată la scadență. 

Nu puteți urmări profitabilitatea în timp real? Prin înregistrarea costurilor directe și indirecte și prin urmărirea facturilor emise și a veniturilor încasate, puteți calcula profitabilitatea în timp real pentru fiecare proiect în parte. Vă e teamă că luați decizii greșite sau prea târziu? Cu ajutorul analizelor și raportărilor specifice companiilor din servicii pe care SocrateERP le pune la dispoziție, puteți să luați decizii rapide bazate pe informații corecte. 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...