Socrate Salarii, software de salarii în cloud

Date: 01-11-2016
Author: Roxana Florescu

software salarii in cloud

 

După 20 de ani de existență și colaborare cu nume mari din România, precum RCS RDS, Oil Terminal sau Premium Aerotec, Socrate Salarii trece la următorul pas - cloud-ul.

 

 

Socrate Salarii este o soluție de salarizare utilizată de firme românești medii și mari care realizează definirea şi gestionarea structurii de personal, evidenţa drepturilor salariale, concedii de odihnă şi medicale precum şi a altor drepturi şi reţineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare.

 

În noua variantă în cloud, Socrate Salarii oferă flexibilitate și scalabilitate sporite, ușurință în utilizare, păstrând în același timp funcționalitatea necesară, cu respectarea legislației în vigoare.

Socrate Salarii soluție completă

Configurarea soluției se face foarte ușor pe specificul și nevoile companiei, putându-se defini salariații (nume, prenume, date de identificare, elemente specifice angajării, elemente legate de politica salarială), multiple forme de salarizare, impozite, grile, sporuri, rețineri, penalizări, pensii alimentare, probleme legate de CAR și tichete de masă.

Softul de salarii oferă o multitudine de rapoarte, atât de salarii (raport de repartizare a salariilor pe centre de profit, raport al salariilor în funcție de condițiile de muncă, raport de structură a salariilor), cât și de pontaj, concedii, rapoarte de rețineri, rapoarte pentru tichete de masă și fișe fiscale angajați.

Care sunt cele mai importante beneficii ale soluției Socrate Salarii în cloud?

Flexibilitate

Socrate Salarii este o soluție software de salarii disponibilă în cloud, pe bază de abonament. Accesul se face prin intermediul unei conexiuni la internet, cu ajutorul unui sistem de operare și al unui client Windows care se descarcă gratuit.

 

Prelucrare de volume mari de date

Interfața softului de salarii dispune de ecrane pentru importuri de date din fișiere externe (Microsoft Excel) pentru prelucrare volume mari de date (de exemplu: acordarea de beneficii angajaților) și reduce semnificativ timpul de operare față de introducerea manuală pe fiecare angajat.

 

Ușor de utilizat

Interfața aplicației de salarizare în cloud este una prietenoasă, disponibilă în limba română, cu meniuri simplificate care fac disponibilă imediat informația relevantă, cu rapoarte flexibile și ușor de modificat de utilizatori, fără a necesita competențe IT.

 

Configurabilitate

Majoritatea configurărilor legislative pot fi realizate de către utilizatori direct din interfața de lucru, independent de dezvoltatorul software, ceea ce permite operarea în timp scurt în noii parametri legislativi.

 

Maturitate

Experiența de peste 20 de ani și parteneriatele dezvoltate cu zeci de companii din verticale ca retail, distribuție, construcții sau petrol și gaze, au adus maturitate, complexitate și stabilitate produsului Socrate Salarii.

 

Implementare rapidă

Implementarea soluției durează 24 de ore, iar utilizatorii beneficiază de training din partea specialiștilor noștri și au la dispoziție tutoriale și alte documentații accesibile chiar din interfața aplicației, pentru a învăța cât mai rapid să utilizeze soluția de salarizare.

 

De ce să alegeți un program de salarizare în cloud?

În primul rând, pentru că veți reduce costurile de infrastructură. Nu veți mai cheltui nici un leu pe licențe software. Accesibilitatea este cel de-al doilea avantaj, deoarece puteți accesa aplicația de oriunde, utilizând o conexiune de internet. Apoi, veți avea acces la cele mai noi versiuni ale aplicației, upgrade-ul făcându-se gratuit. Dacă confidențialitatea datelor reprezintă o problemă în cazul soluțiilor on-premise, cu Socrate Salarii în cloud administratorul de rețea nu mai are acces la datele confidențiale de salarizare. Siguranța datelor este și ea mai mare. Socrate Salarii rulează în Cloud Azure de la Microsoft, serviciu care oferă back-up la minut pe durata a 14 zile.

 

Socrate Salarii Software Prezentare Personalizată

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...