[eBook] Digitalizarea depozitului - un „must”, nu un „maybe”

Date: 13-09-2021
Author: Alina Răfoi

Ebook Digitalizarea depozituluiTransformarea digitală necesită noi modele digitale de business pentru companiile care vor să rămână profitabile şi să-şi păstreze poziţia în piaţă. La fel ca majoritatea industriilor, transportul și logistica se confruntă în prezent cu o serie de schimbări importante, care aduc deopotrivă atât riscuri, cât şi multe oportunităţi: noile tehnologii, modul în care se schimbă aşteptările clienţilor şi noi modele de business. Astfel, companiile de logistică se confruntă cu o eră a schimbărilor fără precedent, pe măsură ce digitalizarea se impune, iar așteptările clienților evoluează. 

 

Specialiștii în domeniul logistic spun că în următorii cinci ani vom vedea o creştere semnificativă pe segmentul adoptării soluţiilor digitale în acest sector, iar schimbările vor fi realizate în urma unor investiţii majore. În era digitalizării, industria logistică trebuie să evalueze posibilitățile şi oportunităţile oferite de tehnologie și să se adapteze la acestea. Estimările privind cheltuielile cu digitalizarea sunt estimate la nivel mondial la 9,4 miliarde de dolari în următorii ani.

 

Descărcați ebook-ul "Digitalizarea depozitului - un must, nu un maybe" și descoperiți de ce ACUM e momentul să faceți pasul către un depozit automatizat!

 

Ce conține acest eBook?

  •  Faceți pasul către un depozit automatizat
  • Optimizarea proceselor logistice
  • Alegerea soluției WMS potrivite
  • Integrări
  • Cifre cheie pentru FluxVision WMS

 

Descărcați ebook-ul!

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...