Fluxuri mai rapide prin integrarea soluției ERP cu aplicațiile firmelor de curierat

Date: 09-11-2020
Author: Alina Răfoi

curieri

 

În general, majoritatea afacerilor au și o componentă de vânzare online. Deși în ultimii ani comerțul online a avut parte de o creștere constantă, cu creșteri importante în perioada sărbătorilor și de Black Friday, pandemia a creat premisele unei creșteri spectaculoase, ceea ce face vitală existența fluxurilor de comunicare cât mai rapide între fiecare business și furnizorul de servicii de curierat.


Pe măsură ce volumul de vânzări în mediul online creşte, apare și nevoia de optimizare. 

SocrateERP aduce avantaje necesare oricărui business eficient prin reducerea riscurilor și provocărilor aferente mediului online. Unul dintre obiectivele avute în vedere este respectarea principiului unicității: o informație este introdusă într-un singur loc, o singură dată. Apoi ea este preluată și replicată, eliminându-se astfel redundanța și asigurând eficientizarea întregului proces de transfer și prelucrare de informații. 

 

SocrateERP se integrează cu aplicațiile majorității firmelor de curierat din România: Urgent Cargus, Fan Courier, Nemo, Postis, UPS, DB Schenker, GLS. Integrarea SocrateERP cu serviciile de curierat rapid prin API facilitează trimiterea automată a comenzii către curier cu toate datele autocompletate şi generarea, totodată, a documentelor de transport (AWB) care pot fi transmise mai departe către clienți. Dacă serviciul de curierat permite, se pot importa și încasările ramburs, astfel că acestea nu vor mai fi procesate manual.

 

Prin integrarea SocrateERP cu aplicațiile firmelor de curierat aveți doar de câștigat: timp, acuratețe și vizibilitate. 

 

Iată cum: 

  • Se automatizează preluarea și pregătirea comenzilor
  • Se economisește timpul alocat procesării comenzilor
  • Se lucrează într-o singură platformă
  • Se pot monitoriza toate AWB-urile la un loc
  • Se evită dubla operare a datelor
  • Se elimină greșelile de operare
  • Se elimină operațiunile redundante
  • Se gestionează mai ușor volumele mari de expedieri

 

SocrateERP este integrat și cu Emag Marketplace, inclusiv pe parte de curierat, astfel încât, la momentul livrării comenzilor venite din Emag Marketplace se pot trimite și cererile de livrare prin curier în conformitate cu specificațiile Emag. 

 

Mai multe despre extensiile și integrările SocrateERP găsiți aici, iar despre ce pot face ERP-ul și tehnologia API pentru afacerile online am mai scris aici

 

Dacă vă doriți să integrați și automatizați toate procesele din companie cu o soluție software ERP modernă și flexibilă, în cloud, acum este momentul să o achiziționați, accesând programele de finanțare oferite de Uniunea Europeană pentru digitalizare.

 

Achiziționați SocrateERP cu fonduri europene

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...