Sărbători fericite din partea echipei BITSoftware

Date: 23-12-2016
Author: Alina Răfoi

BITSoftware sarbatori fericite.png

 

Din partea echipei BITSoftware, un mulțumesc mare  tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor noștri. 2016 a fost un an minunat în care am colaborat cu succes și am continuat să dezvoltăm soluția de gestiune Socrate și pe baza sugestiilor și cerințelor primite de la voi. A fost un an cu multe provocări dar și cu realizări importante.

 

Aici sunt doar câteva din realizările pe care dorim sa le împărtășim cu voi la sfârșit de an:

  1. Socrate, soluția noastră ERP, CRM și BI, a continuat să se dezvolte și să se specializeze pe domenii de activitate, noi funcționalități fiind incluse pentru distribuție, construcții, agricultură și servicii profesionale.

  2. Numărul clienților a crescut, nume importante s-au alăturat celor peste 200 de clienți: Rampad, Rock Star Construct (construcții), Piatra Online (import și vânzare de piatră naturală), Largo (distribuție), Fidelio Farm (distribuție de medicamente), Anylan, Erebus Tehnics, Printeon KFT, Key Account Consulting, Alessia Advising, EKR, Toyo Motor Center (servicii profesionale), Agropec Dionis (agro), Benaza (producție)

  3. Am extins soluțiile implementate la clienți deja existenți precum Jidvei, RDS&RCS, F64, cu raportări inteligente (BI), soluții de salarizare (SocrateSalarii), gestiune de depozit, integrări cu comerț online.

  4. Am dezvoltat împreună cu partenerul nostru Wisoft Professional Services cel mai inovativ sistem de gestiune a depozitelor în cloud, FluxVision.

  5. Am adus în echipa BITSoftware specialiști cu experiență în implementare, dezvoltare și suport tehnic și am continuat să creștem organic, așa cum ne-am propus de la bun început.

  6. Am întâlnit oameni noi, cu idei și multă energie, care au dezvoltat și continuă să dezvolte afaceri minunate la rândul lor.

  7. Și nu în ultimul rând, am rămas fideli misiunii BITSoftware stabilită acum 23 de ani, când am început acest business: să ne dedicăm dezvoltării de soluții din ce în ce mai bune și mai inteligente care să ajute clienţii şi partenerii să-şi gestioneze afacerile eficient, într-un mod armonios, într-un cadru de prosperitate mutuală.

Vă mulțumim acum că ați fost alături de noi și în acest an și în toți anii care au trecut și vă dorim un Crăciun Fericit și un An Nou cu energie, idei îndrăznețe și afaceri înfloritoare!

 

Software-ERP.png

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...