Urări și bilanț la final de an

Date: 20-12-2019
Author: Alina Răfoi

Sarbatori fericite!

Ne apropiem cu pași repezi de finalul lui 2019. Pentru noi a fost un an bogat în evenimente și activități, astfel că este momentul oportun să facem un bilanț și să împărtășim cu voi câteva dintre cele mai importante realizări și acțiuni pe care le-am întreprins anul acesta. 

 

Ca în fiecare an, am continuat să dezvoltăm soluțiile deja existente ERP, CRM, BI, WMS, și salarizare, dar am lucrat intens și la soluții noi, cum ar fi FieldBook AgriApps, dar și altele despre care veți afla destul de curând. Am continuat specializarea acestora pe verticale și acoperirea nevoilor clienților existenți, și am reușit să atragem noi nume care s-au alăturat celor peste 300 de clienți BITSoftware. EUDC, Bio Circle, Rompaper, Vernicolor, Ascorp, Fundația Conservation Carpathia, Time Zone, BSH Romania, Selezione Prod, SCI Construct sau Raiffeisen Technik sunt doar câțiva dintre clienții noi de anul acesta. 

 

Așa cum am amintit mai devreme, anul acesta am lansat FieldBook AgriApps, cea mai inovatoare soluție dedicată industriei agro, care permite gestiunea tuturor activităților fermei: planificarea, execuția și urmărirea lucrărilor agricole, inspecții și tratamente, gestiunea utilajelor și a costurilor, managementul personalului, raportări și analize detaliate. Această soluție se adresează celor care doresc să-și eficientizeze producția agricolă și să facă un management performant al fermei. 

 

Și pentru că ne place să muncim, dar și să ne distrăm, anul acesta am avut parte de evenimente care ne-au adus mai aproape unii de ceilalți - Cinemateca BIT, Seara de Karaoke, Lecția de Degustare, iar finalul anului l-am sărbătorit cu un super teambuilding unde ne-am jucat, am cântat și am dansat, dar și cu o petrecere Secret Santa, la care am avut parte nu doar cadouri, ci mai ales de râsete și voie bună.

 

Cam acesta a fost anul nostru pe foarte scurt și pe repede înainte. Ne bucurăm că ați fost alături de noi și în acest an și vă dorim sărbători frumoase și liniștite!

Să ne revedem cu bine în 2020!

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...