Spuneți adio procedurilor complicate de gestiune a personalului

Date: 07-12-2017
Author: Alina Răfoi

gestiunea personalului.png

Fără o soluție informatică, firmele din România se confruntă cu procese complicate de gestiune a personalului. Echipele de resurse umane jonglează cu mii de documente, introducând manual și verificând toate informațiile legate de contracte de muncă, salarizare, pontaje, concedii. Și ca în orice muncă manuală, se pierd foarte mult timp și resurse, plus că este inevitabil să nu apară erori, care pot conduce la amenzi în urma controalelor efectuate de ITM.

Socrate Salarii este o soluție de salarizare utilizată de firme private românești medii și mari care realizează definirea şi gestionarea structurii de personal. Aceasta răspunde 100% cerințelor legislative românești. Utilizată de firme cum ar fi RCS RDS, Oil Terminal, Premium Aerotec, UMEB sau Domeniile Tohani, Socrate Salarii realizează definirea și gestionarea structurii de personal, evidența contractelor, a pontajelor, evidența drepturilor salariale, a bonificațiilor, concediilor de odihna și medicale precum și a altor drepturi și rețineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare, note contabile, declarații cerute de legislație și alte rapoarte și statistici. Peste 22 000 de angajați sunt gestionați cu Socrate Salarii, de zeci de clienți din diferite industrii.

 

Soluție de salarizare ușor de utilizat

 

Fiind o soluție în cloud și disponibilă pe bază de abonament, Socrate Salarii oferă flexibilitate și scalabilitate sporite, ușurință în utilizare, păstrând în același timp funcționalitatea necesară. Costurile de deținere sunt și ele mult diminuate, eliminându-se investițiile în echipamente hardware sau licențe, iar upgrade-ul la versiuni mai noi se face gratuit. 

 

Configurarea soluției se face foarte ușor pe specificul și nevoile companiei, putându-se defini salariații (nume, prenume, date de identificare, elemente specifice angajării, elemente legate de politica salarială), multiple forme de salarizare, impozite, grile, sporuri, rețineri, penalizări, pensii alimentare, probleme legate de CAR și tichete de masă.

 

Softul de salarizare oferă o multitudine de rapoarte, atât de salarii (raport de repartizare a salariilor pe centre de profit, raport al salariilor în funcție de condițiile de munca, raport de structura a salariilor), cat și de pontaj, concedii, rapoarte de rețineri, rapoarte pentru tichete de masa și fișe fiscale pentru angajați.

 

Interfața este una prietenoasa, în limba romană, cu meniuri simplificate care fac disponibilă imediat informația relevantă, cu rapoarte flexibile și ușor de modificat de utilizatori fără a necesita competențe IT. Majoritatea configurărilor legislative pot fi realizate de către utilizatori direct din interfața de lucru, independent de dezvoltatorul software, ceea ce permite operarea în timp scurt și în noii parametri legislativi.

 

Mai multe detalii despre Socrate Salarii, abonamentele disponibile sau durata de implementare, puteți găsi pe pagina dedicata soluției complete de salarizare sau ne puteți solicita o prezentare personalizată.

 

Socrate Salarii Software Prezentare Personalizată

Share

Arhivă

mai mult...