SocrateERP eficientizează gestiunea proiectelor în zona de Servicii

Date: 02-06-2021
Author: Alina Răfoi

Project management

 

În ultimul an, am pus accent pe zona industriei de servicii, pentru care am dezvoltat funcționalități noi în SocrateERP și am lansat aplicații mobile dedicate.



Punem la dispoziția antreprenorilor și tuturor celor care doresc să-și automatizeze fluxurile de lucru și să-și eficientizeze zona de management al proiectelor, o soluție completă și integrată. SocrateERP pentru Servicii are numeroase beneficii: creșterea profitabilității pe proiect, optimizarea alocării resurselor, maximizarea orelor facturate pe proiect și livrarea proiectelor la timp

 

 

Am atras de partea noastră companii din zona de Servicii, care au înțeles care sunt avantajele digitalizării și de ce tocmai acum este momentul să privească către viitor și să investească în soluții complexe, în cloud, ușor de gestionat, care să le acopere complet necesitățile de urmărire a activității și de anticipare și înțelegere a obstacolelor cu care se confruntă. 



Cu SocrateERP, Netafim powered by EPRS.RO, obține o viziune de ansamblu asupra tuturor costurilor legate de fiecare proiect pe care îl are în derulare, inclusiv cele pentru resursele materiale, forța de muncă, servicii sau bunuri.

 

 

Pentru Qualis SocrateERP oferă vizibilitate completă și în timp real asupra tuturor proiectelor. Posibilitatea de a urmări profitabilitatea pe proiecte, pe faze si subfaze ajută managementul să înțeleagă unde este loc de optimizare, ce trebuie corectat și cum pot fi maximizate profitul și randamentul.

 

 

Ascorp Rețele Electrice a obținut vizibilitate completă asupra activităţilor şi profitabilităţii companiei, precum şi a productivității angajaţilor, permițând gestiunea eficientă a costurilor, îmbunătățirea serviciilor şi creșterea profitului.

 

 

Safetech Innovations, furnizor de servicii profesionale în domeniul cyber security, a crescut profitabilitatea și calitatea proiectelor prin urmărește proiectele de la lansare până la facturare, alocarea și utilizarea eficientă a resurselor.

 

 

SocrateERP susține NORMANDIA în atingerea obiectivelor de creștere pe termen lung prin productivitate îmbunătățită în zona de gestiune a proiectelor, eficientizarea eforturilor angajaților și acces la cele mai importante rapoarte pentru activitatea companiei. Puteți accesa aici studiul de caz

 

 

Pentru mai multe detalii despre soluția SocrateERP pentru Servicii, accesați pagina https://www.bitsoftware.eu/software-erp-servicii/ , unde puteți solicita o întâlnire cu un consultant BITSoftware. 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...