Cu Frisbo despre viitorul logisticii în cloud

Date: 11-04-2018
Author: Alina Răfoi

frisbo servicii logistice

Tranzit, revista afacerii de transport și logistică, a publicat recent un articol despre povestea Frisbo și viitorul logisticii care se află.. în cloud. 

 

Povestea Frisbo a început în anul 2014, fiind prima platforma de e-fulfillment din Romania, care permite magazinelor online să externalizeze parțial sau total procesul operațional și logistic. Cei de la Frisbo au fost primii antreprenori de acest gen de la noi și au reusit ca în primele 6 luni de activitate să ruleze comenzi în valoare de jumatate de milion de euro. În urmatorii ani, afacerea Frisbo a crescut frumos, ajungând la un portofoliu important de clienți, companii atât din Romania cât și din străinatate.

 

Frisbo oferă servicii logistice prin care depozitarea, procesarea și livrarea comenzilor magazinelor online către clienții finali sunt preluate de platforme specializate. Datorită creșterii importante a comerțului online, cea mai mare din Europa de Est, cifra neta de afaceri a anului trecut a ajuns la 500.000 de euro, iar pentru 2018 previzionează menținerea unei rate de creștere de 50%, indiferent de condițiile economice, în linie cu dezvoltarea e-commerce.

 

Compania se extinde și în regiune, pe piețele din Bulgaria, unde va intra în primul trimestru al acestui an, și Ungaria, în timp ce pe plan local a reușit să-și extindă rețeaua de depozite printr-o serie de parteneriate cu mai multi logisticieni clasici.

 

Pentru a se putea dezvolta și susține întreg procesul operațional și logistic, Frisbo utilizează SocrateERP și FluxVision WMS, două sisteme de gestiune flexibile și robuste, care le permite să preia tot procesul de onorare a comenzilor în numele magazinelor online, de la depozitare, preluare și urmarire a comenzilor, facturare și livrare. Managementul Frisbo a ales soluțiile BITSoftware datorită flexibilității, posibilității de gestiune multi-societate, a disponibilității acestuia în cloud și, foarte important, a usurinței cu care sistemul ERP se integrează cu multiple platforme de e-commerce.

 

Mai multe detalii despre felul în care sistemele SocrateERP și FluxVision WMS susțin Frisbo în procesul de dezvoltare și de evoluție constantă găsiți în studiul de caz pe care îl puteti descărca de aici

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Arhivă

mai mult...