Fiți mai productivi, nu doar ocupați!

Date: 27-11-2018
Author: Simona David

CRM software

Haideți să fim sinceri, cu toții suntem ocupați în fiecare zi și tragem tare să ne rezolvăm toate sarcinile din agenda zilnică, dar nu suntem mereu la fel de productivi. În zona de vânzări, sarcinile recurente vă pot face să pierdeți timp prețios și oportunități de vânzare. Chiar și pentru managerii de vânzări timpul petrecut în urmărirea echipei, monitorizarea bunei desfășurări a activităților și a întregului proces de vânzări reprezintă un consum foarte mare de timp.

 

Automatizările vă lasă mai mult timp să vă ocupați de vânzări!

 

Creați sarcini pentru agenții de vânzări

 

Crearea automată a sarcinilor de urmărire pentru agenții de vânzări, astfel încât aceștia să nu rateze activitățile importante. Câteva exemple:

  • Când se apropie data scadentă a unei oferte, se poate defini un task pentru agentul de vânzări ca să-l contacteze pe potențialul client

  • Se pot defini alerte care să oblige la un răspuns în maxim 24 de ore la solicitările potențialilor clienți

  • Se pot crea taskuri pentru echipa de sales și presales: demo-uri, follow-up, suport etc. pentru a vă asigura că se păstrează mereu contactul cu clienții

 

Trimiteți emailuri automate potențialilor clienți

 

Trimiteți e-mailuri personalizate clienților dvs. fără nici un efort, utilizând șabloane de e-mail. Urmăriți rezultatele e-mailurilor trimise și alegeți să includeți linkul de dezabonare din e-mail. Spre exemplu puteți să:

  • Trimiteți e-mailuri de bun venit și de urmărire către potențialii clienți în funcție de stadiul discuțiilor și al negocierilor

  • Trimiteți un email de notificare clientului ori de câte ori se apropie un termen limită de plată a unei facturi

 

Trimiteți alerte pe email agenților de vânzări

 

Cu ajutorul soluției CRM se pot sincroniza calendarele membrilor echipei dumneavoastră, astfel încât să știți în orice moment unde se află fiecare agent și care sunt conturile de care se ocupă. Utilizând în echipa dumneavoastră de vânzări Tustena CRM veți putea să:

 

  • Sincronizați agendele agenților

  • Trimiteți pe email alerte cu privire la evenimente importante

 

Descoperiți avantajele Tustena CRM. Solicitați o prezentare!Tustena CRM vă ajută să planificați mult mai eficient procesele de vânzare și să eliminați pierderea oportunităților cauzate de întârzieri, omisiuni sau alte activități zilnice recurente. Beneficiați de un sistem automat de alerte și notificări privind statusul negocierilor, produsele pentru care clientul și-a manifestat interesul, întâlnirile și conversațiile telefonice avute, prețuri, cotații și documente transmise.

 

Tustena CRM este o soluție TeamSystem Group, companie italiană cu peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea soluțiilor de business. Începând cu anul 2018, BITSoftware a pus bazele unui parteneriat cu compania italiană, în scopul de a pune la dispoziția clienților noștri a unei game complete de soluții și servicii de cea mai bună calitate.

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...