Eficientizarea relațiilor comerciale prin integrarea soluției ERP cu tehnologia EDI

Date: 04-08-2020
Author: Alina Răfoi

Modelele de business se transformă sub impactul noilor tehnologii, precum și al altor factori (economici, politici, etc). În același timp, companiile au propriile strategii de dezvoltare și transformare care implică inovație, diferențiere în piață, profitabilitate mai mare, atragerea și reținerea talentelor sau proiecte de responsabilitate socială. Ce înseamnă transformarea? În esență, este vorba despre procese mai eficiente, decizii mai dinamice și flexibile care implică toată organizația. Crearea unei organizații agile și flexibile este însă o provocare uriașă, de aceea este nevoie permanentă de inovație, îmbunătățirea operațională sau noi moduri de lucru cu ajutorul tehnologiei.

Pentru zonele de retail și distribuție tehnologia EDI prin integrarea cu soluția ERP aduce tocmai o astfel de transformare, pentru că eficientizează relațiile comerciale prin standardizarea modului de comunicare cu furnizorii și partenerii, companiile putând schimba între ele documente (comenzi, avize de expediție, note de recepție, facturi, rapoarte de stocuri, vânzări, cataloage de produse), acestea fiind preluate direct în sistemul ERP. 

Beneficiile integrării sistemului SocrateERP cu platformele de EDI

 

  • Automatizarea proceselor și a comunicării cu furnizorii și partenerii
  • Îmbunătățirea relațiilor cu partenerii internaționali
  • Rotația mai rapidă a stocurilor
  • Evitarea situațiilor de out-of-stock
  • Scurtarea timpului de procesare al comenzilor
  • Optimizarea cash flow-ului
  • Reducerea ciclului de comandă-încasare prin automatizarea trimiterii datelor direct între sistemele de gestiune ERP 
  • Eliminarea erorilor din documente
  • Reducerea costurilor operaționale
  • Optimizarea spațiului de depozitare 
  • Fluidizarea proceselor din lanțul de aprovizionare 

 

În cei peste 26 de ani de activitate, am construit relaţii pe termen lung, ascultând nevoile clienţilor şi furnizând soluţiile care să ajute companiile să devină mai eficiente, mai productive şi să aibă, la rândul lor, clienţi mulţumiţi.

 

SocrateERP este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat în România, un sistem inteligent, modular, o platformă pentru planificare şi gestiunea tuturor resurselor din organizaţie. SocrateERP este bazat pe cunoaşterea aprofundată a proceselor specifice distribuţiei, retailului sau industriei alimentare, experienţa îndelungată în colaborarea cu aceste firme şi numărul clienţilor care au utilizat-o de-a lungul timpului, recomandă SocrateERP ca fiind o soluţie matură care ajută la eficientizarea activităţii, reducerea costurilor şi creşterea competitivităţii. SocrateERP se bazează pe tehnologii inovative şi conţine funcţionalitate bogată, extensii şi integrări cu diferite aplicaţii şi dispozitive specifice retailului şi distribuţiei.

 

Programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri și haideți să discutăm cum vă putem ajuta în automatizarea business-ului dumneavoastră! 

 

Doriți mai multe informații? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...