Digitalizarea, o preocupare constantă a companiilor din toate industriile

Date: 06-12-2022
Author: Alina Răfoi

digitalizare avantaj in business blogNoul context a venit cu multe provocări pentru antreprenorii din toate colțurile lumii, iar una dintre cele mai fierbinți se învârte în jurul ideii de digitalizare. Indiferent de dimensiunea lor, digitalizarea este o preocupare constantă a companiilor din toate industriile și observăm acest lucru direct din colaborarea noastră cu clienți din diferite verticale. Fie că vorbim despre construcții, retail, distribuție, servicii, logistică sau agricultură, toate organizațiile au ceva în comun, și anume faptul că doresc să-și optimizeze modul de lucru, procesele de business, să își dezvolte avantajele competitive și să își îmbunătățească eficiența operațională.

În fața acestor provocări, tehnologia este un aliat important, iar obiectivul nostru este ca prin intermediul tehnologiei să îi ajutăm pe clienții noștri să își dezvolte business-ul. Putem spune că de acum înainte succesul companiilor va depinde tot mai mult de capacitatea acestora de a utiliza eficient instrumentele de automatizare și soluțiile digitale. 

Dacă sunteți responsabil pentru digitalizarea proceselor din companie, vă punem la dispoziție acest eBook gratuit “Utilizați Transformarea digitală ca avantaj în business. De ce aveți nevoie de digitalizare?” în care explicăm  de ce automatizarea proceselor de business este importantă pentru succesul companiei și cum trebuie să abordați trecerea către digital.

Descărcați ebook gratuit

Implementarea soluțiilor software poate aduce beneficii imediate care țin de creșterea eficienței muncii, reducerea timpului alocat unor activități manuale, repetitive și cu risc de eroare, creșterea securității datelor și a proceselor, reducerea de costuri. 

Ultimii ani au demonstrat importanța și beneficiile imediate ale implementării soluțiilor de digitalizare, pentru a susține comunicarea și lucrul de la distanță, serviciile de suport și mentenanță remote. Soluțiile software de business pot compensa într-o bună măsură lipsa de resurse, pe termen lung însă beneficiile urmărite sunt creșterea volumului de business, a portofoliului de clienți, îmbunătățirea experienței clienților, creșterea capacității de inovație și de scalare a business-ului. 

Tehnologia a devenit tot mai accesibilă, inclusiv companiilor mici, iar inițiativele Uniunii Europene de accelerare a digitalizării și suport în achiziția soluțiilor software dedicate cu ajutorul fondurilor nerambursabile s-au intensificat. 

Cu peste 29 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu cel mai complet portofoliu de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluții ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, precum și BI și alte soluții pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri pentru transformarea digitală.

Vedeți întreaga gamă de soluții software în cloud, scalabile, flexibile și inteligente: https://www.bitsoftware.eu/solutii-software-de-business/

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...