BITSoftware este partener RALF, forumul marilor fermieri

Date: 27-11-2019
Author: Alina Răfoi

RALF_2017-221

Săptămâna aceasta, pe 28 și 29 noiembrie BITSoftware va fi prezent la RALF. 

RALF – Romanian Agriculture Leadership Forum este un eveniment dedicat marilor fermieri (+1000 ha) și liderilor din agricultură, care prezintă bune practici, modele de business, exemple de succes și studii de caz din agricultura românească și internațională.

Pentru al 4-lea an consecutiv, RALF - Romanian Agriculture Leadership Forum va reuni la București reprezentanții marilor ferme din România, alături de lideri din agricultură și fermieri invitați din Europa, America și Asia, în cea mai amplă ediție de până acum.

 

În data de 29 noiembrie, începând cu ora 9, Remus Cazacu, Owner BITSoftware, va fi speaker în prima sesiune de discuții cu tema “EDUCAȚIE. LEADERSHIP. INOVAȚIE. POLITICI AGRICOLE” alături de reprezentanți de seamă, atât din mediul universitar, cât și din cel de business. 

 

În cadrul evenimentului va avea loc și o expoziție, iar la standul R04 vă puteți întâlni cu colegii noștri care vă pot face o demonstrație a capacităților și funcționalităților FieldBook AgriApps. 

 

FBAA, soluția software specializată pentru agricultura de precizie, permite gestiunea tuturor activităților fermei: planificare, execuție și urmărire lucrări agricole, inspecții, tratamente, gestiune utilaje și costuri, management personal, raportări și analize detaliate. Cu ajutorul acestei soluții, fermierii pot să își maximizeze profitul, să aibă mai multă predictibilitate în privința evoluţiei culturilor, dar și să facă o agricultură sustenabilă. 

 

Mai multe detalii despre soluția FieldBook AgriApps găsiți pe site-ul https://www.fieldbookapps.com/, unde puteți solicita o prezentare personalizată sau o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri.

 

Field Book Agro Application (FBAA) este un proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate (2014-2020).

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...