Analiza McKinsey arată un sector de construcții tot mai interesat de tehnologie

Date: 20-09-2018
Author: Anca Cazacu

mckinsey industria de constructii

O analiză McKinsey arată că industria de construcții și inginerie este tot mai interesată de utilizarea tehnologiei, iar utilizarea soluțiilor software va transforma pe viitor modul în care se planifică, proiectează și execută proiectele de construcții.

Care sunt tendințele conform cercetării McKinsey?


Au fost identificate trei tendințe cheie: diversificarea soluțiilor tehnologice, accelerarea investițiilor în tehnologie și utilizarea tehnologiei în tot mai multe faze ale unui proiect de construcții.

 

Despre o parte din tehnologia viitorului și despre faptul că digitalizarea industriei de construcții este o realitate ce nu poate fi evitată, am scris și noi pe blog.

 

Citiți aici  mai pe larg despre rezultatele analizei și despre felul în care se așteaptă să evolueze piața de construcții la nivel global în următorii 2-3 ani.

 

Până vom ajunge să folosim tehnologia viitorului, putem începe pas cu pas informatizarea și automatizarea proceselor prin implementarea unui sistem informatic de gestiune.

 

SocrateERP furnizează o aplicație integrată firmelor care activează în domeniul construcțiilor și ajută la gestiunea eficientă a tuturor proceselor din companie: achiziții, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariaților, echipamentelor și utilajelor, maximizând profitul printr-o execuție eficientă a fiecărui proiect și prin posibilitatea gestionării mai multor proiecte cu resurse mai puține, prin integrarea și automatizarea proceselor cheie.

 

Aflati mai multe despre solutia pentru constructii SocrateCloudDownload ebook-ul 7 Rețete de succes pentru companiile din construcțiiContactați-ne pentru o prezentare

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...