Achiziționați și implementați soluțiile BITSoftware prin Programul Digitalizare IMM

Date: 11-01-2023
Author: Alina Răfoi

IMM-uri din toate domeniile pot obține finanțări între 20.000 și 100.000 euro pentru achiziția soluțiilor BITSoftware.

Soluțiile complete de business de la BITSoftware (Socrate & Entersoft Business Suite) se adresează firmelor care doresc să-și gestioneze mai bine resursele și activitățile, să fie mai eficiente și să-și îmbunătățească productivitatea pentru o creștere susținută pe termen lung.

Soluțiile BITSoftware vă oferă vizibilitate asupra activităților din organizație, trasabilitatea operațiunilor, viteză de reacție la modificările din piață, un grad ridicat de control, și o mai mare predictibilitate a viitorului.

👉 Aflați mai multe despre cum puteți achiziționa soluțiileBITSoftware cu fonduri europene!

 

Integrați și automatizați toate procesele din companie cu soluțiile BITSoftware

Ca parte a Grupului Entersoft, BITSoftware este unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluții ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, precum și BI și alte soluții pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri pentru transformarea digitală. 

Solutii BITSoftware

SocrateERP și Entersoft Business Suite includ funcționalități complete de gestiune și raportare, pentru firme din aproape orice domeniu. Soluția CRM vă oferă acces la toate Informațiile utile centralizate într-un singur loc, astfel încât să puteți eficientiza vânzările, activitățile de marketing şi serviciile oferite clienților.

Prin intermediul soluţiei de Business Intelligence de ultimă generaţie aveți acces la un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. 

Cu ajutorul soluțiilor WMS obțineți un control complet al operațiunilor din depozit. Automatizați procesele din cadrul depozitului pentru a reduce erorile, pentru a maximiza satisfacția clienților și crește productivitatea angajaților.

Pentru că nevoia de mobilitate este tot mai mare, punem la dispoziția clienților noștri o serie de aplicații mobile pentru automatizarea forței de vânzări (SFA), pentru organizarea și monitorizarea intervențiilor de pe teren sau pentru gestiunea deconturilor de cheltuieli pentru angajați. 

Răspundem, de asemenea, la nevoia de digitalizare a sistemului fiscal din România cu două noi servicii, respectiv un serviciu de generarea declarației D406, SAF-T, un alt serviciu pentru transmiterea facturilor în format electronic (Ro e-Factura) și serviciul e-Transport, care asigură monitorizarea transporturilor de marfă cu risc fiscal ridicat.

Echipa BITSoftware are o experiență extinsă în implementarea sistemelor software achiziționate prin intermediul fondurilor europene. Acum este momentul ca IMM-urile care nu și-au permis să investească în implementarea unor soluții software de top să o facă! 

Companiile mici și mijlocii din toate domeniile au acum posibilitatea, prin intermediul fondurilor europene pentru digitalizarea IMM-urilor, să-și automatizeze activitatea, chiar dacă nu au un buget propriu alocat. Proiectele de digitalizare pot fi depuse începând cu 1 februarie 2023. Cu o investiție de doar 10% din costul proiectului puteți implementa soluțiile software necesare, în valoare de până la 100,000 de EURO. Sunt disponibile 347,5 milioane de euro care pot finanţa peste 5.500 de proiecte. Fiți unul dintre beneficiari! 

Vă ajutăm să creșteți șansele de a achiziționa soluțiile software de business de la BITSoftware și de a obține pentru acestea o finanțare nerambursabilă. 

New Call-to-action

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...